Musthaves voor mooie nagels

Beauty door Redactie

Mooie nagels krijg je niet door lang te wachten: nee, je moet er wat voor doen! En vóór dat je gaat lakken, moet er ook nog wat gebeuren. Dus niet lukraak gaan kwasten... Ik vertel je alles over dé musthaves voor mooie nagels.

Een nagelsetje is ideaal, zeker voor op vakantie of in je tas. In dit tasje zit een nagelborsteltje, een knippertje én een vijl. Voor 3,90 bij H&M.

Een goede nagelvijl is onmisbaar. Je hebt ze in allerlei vormen, soorten, maten en prijzen. Maar met een goede vijl doe je jaren! Deze van Herôme kost € 6,95 en gaat superlang mee. Ook heeft hij twee verschillende kanten.

Een sneldrogende lak, bijvoorbeeld in het roze, is ideaal voor dagelijks gebruiken. Deze is van Catrice (te koop bij het Kruidvat) en kost maar een paar euro.

Zorg altijd voor tenminste één feestelijk tintje in je nagellakdoosje. Deze van Bourjois, € 8,21, swingt enorm !

Deze nagelriem olie maakt je nagelriemen lekker zacht, en daardoor worden je nagels zelf ook weer mooier en gezonder. Deze koop je voor 3,95 bij Hema.

Nagelverharder is een must. Als je broze, dunne of gauw-brekende nagels hebt, kun je dit bijna alleen oplossen door (naast gezond te eten) een nagelverharder te gebruiken. Deze van Herôme, € 10,50, werkt supergoed !

Nagellakremover moet ook echt in je beautycase zitten. Want wat je erop doet, moet er ook weer af... Deze is van Hema en lekker goedkoop, maar 90 cent !

Voor de echte luxegirls: een nageldroger ! Je stopt je pasgelakte nageltjes eronder en voilà, in een handomdraai droog! Te koop voor € 2,99 bij Drogisterij.net.

Deze nagelstift van Catrice met amandelolie en avocado is voor je nagelriemen, om 'm lekker zacht te maken. Ideaal om mee te nemen en heel goedkoop, kost maar een paar euro bij Kruidvat.