Beauty

High heel hulpjes

Je voeten zijn, zeker in de zomer, erg kwetsbaar. En als je dan op high heels wilt gaan lopen, heb je al snel kans op blaren, droge plekken, sneetjes, wondjes enzovoorts. Tijd om de hulptroepen in te schakelen!

Deze "high heel hulpjes" zijn ideaal. Ook handig om in je tas te stoppen, kun je tijdens het shoppen gewoon eventjes je voetjes verzorgen en gauw weer door!

Compeed blarenpleisters. Ze zijn er in drie maten: small, medium en voor op je kleine tenen. Ideaal om mee te nemen ! Een doosje kost € 5,69.

Deze voetbalsem van Weleda is echt lekker voor in de zomer. Hij trekt snel in en maakt je huid zacht én sterk. Als je heel de dag hebt gelopen of gestaan, zorgt deze balsem ervoor dat je voetjes weer lekker fit zijn én fris ruiken. Kost € 8,95.

Scholl Deo Control Voetenspray zorgt ervoor dat je voeten niet té erg gaan zweten en ruiken. Extra handig voor in de warme maandne, dus. Je kunt 'm elke dag gebruiken en hij droogt heel snel op. Te koop bij de drogist voor € 6,45.

Hansaplast Anti-Blaar Gel gebruik je van tevoren, dus als je nog geen blaren hebt. Heb je die al wel, dan kun je beter een pleister gebruiken (zie hierboven de blarenpleisters). Maar deze gel zorgt ervoor dat blaren veel minder snel opkomen. De tube kost € 4,95.

Je hebt anti-blaar producten nu ook in sticks! Heel easy op vakantie of in je tas. Deze van Compeed kost € 5,45 en voorkomt blaren, omdat -ie het schuren van je schoenen vermindert!

En natuurlijk: de gelkussentjes! Deze leg je voor in je hoge hakken en het scheelt héél veel pijn bij het lopen. Je hebt ze in dure en goedkopere vormen. De bekendste zijn:Scholl Party feet (€ 7,45) en Compeed Style SOS (€ 6,99).

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved