News

Rapper Boef en zijn verloofde Selma Omari zijn uit elkaar

Sofiane Boussaadia oftewel, rapper (en miljonair) Boef vroeg in september zijn liefje Selma Omari ten huwelijk. Hoewel ze twee weken geleden nog samen op vakantie waren, gingen er toen al speculaties over een break-up. De twee volgden elkaar na hun holiday niet meer op social media. Inmiddels weten we meer. Selma plaatste gister namelijk een foto in haar story… Lees en kijk snel verder, want wij vertellen je meer.

Boef en Selma niet meer verloofd

Rapper Boef en Selma Omari waren al een tijdje bij elkaar. In september ging de rapper op zijn knieën voor Selma en sindsdien waren de twee verloofd. Boef deelde in die tijd een foto op Instagram waarop te zien is hoe hij de verlovingsring om haar vinger schuift. Hij zei toen: “Elke man heeft een powervrouw achter zich nodig, zij is de mijne.” Maar helaas gaat het huwelijk er toch niet meer van komen…

Vorig jaar ging rapper Boef te ver. Wil jij weten wat hij toen uitspookte? Lees dan dit artikel.

Ontvolgen op Instagram 

Twee weken geleden ontvolgden Boef en Selma elkaar op Instagram. De geruchten dat de relatie over was volgden daarna natuurlijk snel. Ook de foto’s waar ze samen op stonden waren allemaal verwijderd op hun account. Daarnaast plaatste de rapper vorige week ook op zijn story met de tekst: “Money laat je never in de steek.” Zijn ex-vriendin Selma werd toen overrompeld met reacties in haar live video op Instagram. Zelf deed ze nog geen uitspraken. Totdat ze gister liet weten dat het koppel uit elkaar is door middel van een Instagram-story die nu is verwijderd. Het management van Boef bevestigt het trieste nieuws ook aan Shownieuws.

Selma Omari story vrijgezel

Bron: Shownieuws | Beeld: Bruno Press