Boútriba

Beauty door Redactie

Sinds een paar weken is er een nieuwe beautymerk op de markt: Boútriba. De producten zijn geïnspireerd op het oosten en op vier temperamenten: avontuurlijk, leergierig, verantwoordelijk en gevoelig.

Voor ieder temperament is er een aparte verzorgingslijn, met een bijpassende kleur: rood, geel, groen en blauw. Ook is er een vijfde lijn: een witte, voor de gevoelige en speciale huid. Boútriba is te koop in zeven filialen van de Bijenkorf en onine via www.boutriba.com.

De producten van Boútriba zijn gemaakt van 100 % natuurzuivere producten. Oftewel: de samenstelling van de producten bestaat uit alleen maar plantaardige ingrediënten, pure essentiële oliën en handgemaakte extracten. Er worden bewust géén synthetische geur- en kleurstoffen, minerale oliën of andere gezondheidsonvriendelijke stoffen gebruikt. Alle producten zijn dermatologisch getest én goedgekeurd en uiteraard… dierproefvrij! Dat moeten we hebben…

In het assortiment vind je onder andere bad- en doucheproducten, body- en gezichtscrèmes, massagecrèmes en –blokken én ook nog eens items voor je haar. Ook helemaal goed: Boútriba draagt 10% van de winst af aan projecten voor kinderen.

Ik heb een aantal producten van het merk uitgetest, en ik moet zeggen: het zijn lekkere spulletjes! De geuren zijn wel erg apart, zo heb je een massagecrème met kardamom (ruikt een beetje naar pepernoten!) en witte thee, en een haarconditioner met sinaasappel en pompoen. Heel verrassend, maar wel superlekker! En m'n haar en huidje zijn nu érg zacht...