Beauty

Dit zijn de haartrends van 2020 voor lang haar

Speciaal voor alle meiden met lange lokken: de haartrends van 2020 voor lang haar. Weet jij echt niet meer wat je met je lange haren aan moet en ben je wel eens toe aan iets nieuws? Girlscene is here to rescue. In dit artikel vind je niet alleen de trends op het gebied van kapsels, maar ook trendy haarkleuren en toffe haaraccessoires worden behandeld. Zo loop jij er weer mega hip bij in 2020. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Haartrends van 2020 voor lang haar: curtain bangs

Heb jij lang haar en wil je graag een pony? Ga dan voor de curtain bangs. Deze haartrend van 2020 voor lang haar is nonchalant en toch chic. Ook hebben curtain bangs veel lagen en texturen wat zorgt voor een stoere uitstraling. Camila Cabello is dé celebrity die deze trend rockt. 

Haartrends van 2020 voor lang haar: curtain bangs Camila Cabello

Haartrends van 2020 voor lang haar: extra hoge staart

Een hoge staart à la Ariana Grande is één van de haartrends van 2020 voor lang haar. Maak en staart boven op je hoofd en wikkel er een mooie elastiekje omheen. Hier geldt: hoe hoger, hoe beter. Tip: draai een pluk haar om je elastiekje, zo wordt je staart extra hoog. Kijk maar naar Ari.

Haartrends van 2020 voor lang haar: hoge staart Ariana Grande

Haartrends 2020 voor lang haar: nonchalante waves

De nonchalante waves uit de seventies zijn weer helemaal terug van weggeweest. Andere haartrends van 2020 voor lang haar kan je enorm makkelijk combineren met deze trend. Handig toch? Krul je lokken losjes en spray wat zoutspray in je haar voor textuur. Jij bent ready to go

Haartrends van 2020 voor lang haar: nonchalante waves

Haartrends van 2020 voor lang haar: puffy haarband

Waar we vorig jaar nog veel bling-bling en statement speldjes zagen, zullen deze in 2020 naar de achtergrond verdwijnen. Deze opvallende accessoires worden namelijk vervangen door de puffy haarband. Deze gewatteerde haarband wordt gedragen in verschillende kleuren en printjes, met pareltjes of steentjes, in satijn, kant of katoen: alles kan en alles mag.

Haartrends van 2020 voor lang haar: puffy haarband

Haartrends van 2020 voor lang haar: Raspberry Bourbon

Door kenners wordt dit dé haarkleur van 2020 genoemd. Raspberry Bourbon is een warm-bruine balayage met een rode twist. De kleur is enorm warm en makkelijk eigen te maken. Zo kies je zelf of je het rood overal laat terugkomen of enkel in de puntjes toont. The choice is yours

Haartrends van 2020 voor lang haar: Raspberry Bourbon

Haartrends van 2020 voor lang haar: rommelige hoge knot

De rommelige hoge knot is makkelijk te maken én valt onder de haartrends van 2020 voor lang haar. Lekker nonchalant en messy zijn sowieso keywords wat haartrends betreft, dus deze knot past perfect in dat rijtje. Steek je haar op, trek wat plukjes los en schud flink heen en weer. Een beetje haarlak en jij bent klaar.

Haartrends van 2020 voor lang haar: messy bun Zendaya

Haartrends van 2020 voor lang haar: rosé goud

Yay! Wat is dit een fantastische haarkleur. Deze trend bestaat al even en is ook nog lang niet van plan om te verdwijnen: rosé goud maakt deel uit van de haartrends van 2020 voor lang haar. Onder andere Emily Ratajkowski en Kylie Jenner hebben zich deze kleur al aan laten meten: nu jij nog! Gedurfd, maar wel enorm mooi zo’n rosé gouden kleur. 

Haartrends van 2020 voor lang haar: rosé goud Hailey Bieber

Haartrends van 2020 voor lang haar: steil met midden scheiding

Zoals al eerder vermeld is nonchalant hét keyword voor de haartrends van 2020 voor lang haar. Daar past het steile haar met midden scheiding perfect bij. Niks geen volume, gewoon lang, simpel en steil met een scheiding in het midden. Dit zagen we ook terug in de sixties.

Haartrends van 2020 voor lang haar: steil met midden scheiding Gigi Hadid

Haartrends van 2020 voor lang haar: vlechtjes

Kinderachtig? Helemaal niet! Deze vlechtjes vallen onder de haartrends van 2020 voor lang haar. De twee strakke, gladde vlechten geven je juist een krachtige uitstraling. Stoer én vrouwelijk dus. Dat wil je. 

Haartrends van 2020 voor lang haar: vlechtjes Doutzen Kroes

Haartrends van 2020 voor lang haar: wafeltjeshaar

Haal de wafeltang maar weer van zolder: de trend uit de nineties is terug. Niet gevreesd: de heftige variant keren we de rug toe. Een subtiel wafeltje in je haren is helemaal hip. Zeker één van de haartrends van 2020 voor lang haar die jou een hele andere uitstraling geeft.

Haartrends van 2020 voor lang haar: wafelhaar

Bron: nsmbl.nl, ze.nl, vogue.nl, cosmopolitan.nl, glamourista.nl, grazia.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀