News

Monica Geuze geeft eindelijk duidelijkheid over haar relatiestatus

Na een lange en moeilijke periode had Monica vorige week eindelijk haar rust gevonden op het eiland Bali. In haar laatste vlog zei ze dat ze met haar moeder en dochtertje Zara-Lizzy samen op reis ging. Maar op Instagram kwam er ook een mysterieuze man voorbij… Was dit een hint op een nieuwe liefde? Lees snel verder, want ze legt het zelf uit in haar Instagram-post.

Relatiestatus Monica Geuze

Het is al een lange tijd bekend dat Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar zijn. Lars gaat verder met zijn voetbalcarrière in Zuid-Korea. Monica blijft thuis met hun dochtertje Zara-Lizzy. In een vlog van vorige week verteld Monica dat ze op reis ging met haar moeder en Zara-Lizzy. Ze deed het haar moeder cadeau. Maar of ze de vakantie alleen met die twee doorbracht?

Barry Schneider

Eenmaal op het eiland Bali aangekomen, plaatste de Monica de mooiste foto’s van het eiland. Er was alleen een opvallende foto die flink wat vragen van haar volgers opleverden. Het ging om een foto met de mysterieuze man Barry Schneider, die samen met Zara-Lizzy in het zwembad zat. Op de foto sloeg hij een arm om haar heen. Veel volgers van Monica dachten gelijk aan een nieuwe liefde. Gelukkig gaf Monica twee dagen geleden eindelijk duidelijkheid op Instagram:

View post on Instagram
 

Post op Instagram

Monica plaatste op Instagram een foto samen met de man in kwestie. Ze begon de tekst van de post met: “Lieve mensen/sensatiezoekers en azijnzeikerds”. Daarna maakt ze het voor goed duidelijk door te zeggen: “Dit is Barry en Barry is EEN vriend van mij, niet MIJN nieuwe vriend dus geen #bringlarsback #kech en andere ongein meer gewenst, kusjessss.” Een goede vriend van Barry, Nicolette Kluijver, laat ook een comment achter: “Hij is wel heel leuk, lief en super gezellig! I love Barry.” Waarop Monica reageert: “Same! Het enige probleem hier is dat hij mij niet hoeft hoor.” 

Mis jij het dochtertje Zara-Lizzy in de vlogs en ben jij benieuwd waarom ze eigenlijk niet meer in de video’s te zien is? Lees het hier.

Beeld: BrunoPress 

Must reads 👀