News

Joshua Feytons deelt heftige beelden van auto-ongeluk

Twee weken geleden raakte Temptation Island-verleider Joshua betrokken bij een heftig auto-ongeluk. In het Belgische Stekene raakte hij van de snelweg en reed van achteren in op een vrachtwagen. Inmiddels heeft de realityster op Instagram beelden gedeeld van dat ongeluk en de beelden zijn behoorlijk shocking.

Temptation Island-verleider Joshua deelt beelden van ongeluk

Joshua wilde op de snelweg gaan inhalen, maar helaas verhinderde een aanstormende vrachtwagen dat. We weten inmiddels dat Joshua hierdoor in zijn wagen over de kop vloog, maar nu blijkt dat een auto die achter hem reed alles gefilmd heeft. Door de dashboard camera van de achterligger is het hele ongeluk te zien. En dat is niet voor zwakke magen bedoeld, want door de camera zie je dat de Temptation-hunk van de weg raakt en vervolgens in shock zijn auto uitstapt. Nadat Joshua aan de zijkant van de snelweg verdwaasd wacht op meer hulp, wordt hij gelukkig al snel door een ambulance meegenomen.

View post on Instagram
 

 

Joshua was zwaargewond

In het filmpje kun je goed zien dat Joshua flinke klappen heeft opgelopen. Het is dan ook niet gek dat de verleider niet zo fraai uit het ongeluk tevoorschijn kwam. Eerder liet hij ons gelukkig al weten dat hij het naar omstandigheden goed maakt. Op Instagram zei hij onder andere: ‘Mijn liefde gaat uit naar iedereen die voor me heeft gebeden.’ De hottie werkt inmiddels hard aan zijn herstel, liet ook zijn management weten. Pfieuw, na het zien van deze beelden zijn wij daar blij om!

Ondanks dat de beelden heftig zijn, heeft Joshua er toch voor gekozen om ze te delen op Instagram. Benieuwd naar het hele filmpje? Bekijk het dan hieronder.

View post on Instagram
 

Beeld: BrunoPress