Beauty

Serum

Steeds vaker zie je serums op de markt, vooral ook voor jonge vrouwen. "Maar een serum is toch om rimpels en veroudering tegen te gaan?!" zul je misschien denken. Klopt! Maar je kunt er tegenwoordig niet vroeg genoeg mee beginnen.

Lees ook hier...

Wat is een serum en wat doet het?
Een serum is een crème, soms ook in gelvorm. Een serum werkt (preventief, dus van tevoren) tegen huidveroudering en rimpeltjes. Eerst werd gedacht dat alleen oudere vrouwen het moesten gebruiken, maar sinds een paar jaar is bekend dat ook jonge girls het héél goed kunnen gebruiken.

Hoe gebruik je het?
Een serum breng je aan ná het reinigen en vóór je dagcrème. Een paar druppeltjes is al genoeg, dus je doet er lekker lang mee!

Een aantal goede serums:

Sabon Day & Night Serum met in de dagversie Aziatische shiitake en in de nachtvariant lotusbloem. De potjes van 30 ml kosten € 39,95.

Een serum speciaal voor je ogen van Dr Van Der Hoog, vooral tegen wallen en donkere kringen. € 11,95.

Ook Vichy heeft een serum: Thermal Fix. Hij kost € 15,95 en zorgt er vooral voor dat je huid niet uitdroogt.

Een serum speciaal voor je decolleté! Da's speciaal. Deze van Dove, genaamd Dove Decollete serum firming kost € 9,95 en zorgt ervoor dat je borsten heel mooi en stevig blijven.

Pore Minimizer is een serum van Clinique en zorgt ervoor dat je poriën kleiner worden en je dus minder snel puistjes en mee-eters krijgt. Speciaal voor de jonge huid dus! Een tube van 40ml kost € 26,-.

Aloe Protective Serum van The Body Shop met aloë vera. Een heel snel drogend, verzorgend serum dat je huid een energieboost geeft. Vooral goed voor de gevoelige en droge huid. Kost rond de 12 euro.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved