News

Amsterdamse pizzeria nNea organiseert pizza-meditatie sessie

Heb jij ze wel eens op, die heerlijke Napolitaanse pizza’s van nNea? Deze pizza’s hebben de harten van vele pizza lovers gestolen en speciaal daarom opent het restaurant aan de Bilderdijkstraat nu ook haar deuren voor de lunch. Om dit te vieren organiseert nNea eenmalig een pizza-meditatie sessie op 7 februari. Daar móét je bij zijn. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder.

Pizza-meditatie sessie bij nNea op 7 februari

7 februari is het zo ver: dan ontpopt pizzeria nNea zich eenmalig tot ware meditatieruimte. Meubels worden vervangen door kleurrijke yogamatten en een rustig achtergrondmuziekje met wat kaarslicht brengt de ruimte in meditatieve sferen. De sessie start met een korte introductie over het pizza-meditatie concept en de nieuwe lunchkaart, waarna de lunchsessie verder begeleid wordt door een gecertificeerd meditatiedocent. Klinkt te gek, maar het wordt nóg leuker. Er is namelijk ook tijd om van de heerlijke, ovenverse pizza’s van nNea te genieten. Wij zijn om!

Speciale lunchkaart bij nNea

nNea is door Italiaanse experts uitgeroepen tot een van de beste pizzeria’s van Europa en dat is niet voor niets. Als je over de drempel stapt ruik het naar het echte Italië en kan je enkel nog genieten van de verschillende toppings, verse tomaten en de ‘fluffy, not crunchy’ bodem. Omdat je nu ook tijdens lunchtijd kan genieten bij nNea, heeft het restaurant een nieuwe kaart geïntroduceerd. Op deze lunchkaart staat, naast de bekende pizza’s, ook nNea brood. 

Haal je kaartjes voor de Pizza Meditatione via de website

Trek je yoga-outfit maar vast uit de kast: hier wil je bij zijn. Kaartjes voor de Pizza Meditatione zijn 27 euro per persoon en bestel je hier. Dat wordt genieten bij nNea op de Bilderdijkstraat 92 in Amsterdam. Enjoy!

nNea Bilderdijkstraat

Bron en beeld: nNea via Typhoon Hospitality

Must reads 👀