Beauty

Dagcrème opbrengen

Needless to say, is een dagcrème een crème die je dagelijks aanbrengt. Elke ochtend na het reinigen een laagje, en eventueel als je huid het door de dag heen nodig heeft, nog een nieuw laagje. Maar hoe breng je deze essentiële crème goed op?

Een dagcrème kiezen...

- Gebruik dagcrème die bij JOUW huid past. Er zijn er superveel te koop, dus kies niet zomaar de eerste de beste! Bedenk eerst wat voor huid je hebt (normaal? vet? droog?) en stem daar je crème op af. Vaak kunnen ze je goed helpen in de drogist (hallooo, daar staan die mensen ook juist voor! Laat je dus adviseren!), of mag je eerst een testertje meenemen.

Welke dagcrème past bij jou? Bekijk het hier!

Van tevoren...

- Zorg voor schone handen! Nooit met vieze handen de crème opbrengen.
- Doe de crème pas op nadat je je huid hebt gereinigd. Hoe je je huid goed reinigt, lees je hier. Ook al gebruik je geen make-up en heb je de avond ervoor nog gereinigd, écht opnieuw reinigen en dan pas de dagcrème!

Aanbrengen...

- Smeer de crème zachtjes in, liefst in ronddraaiende beweginkjes. Niet superhard wrijven, dat is nergens voor nodig!
- Doe de crème op met je (schone) vingertoppen. Je kunt ook eerst met een spateltje of lepeltje wat crème op de bovenkant van je hand doen en het dan met een vinger opbrengen, dan hoef je niet steeds met je vingers in het potje.

Bewaren...

- Op het potje of tubetje staat altijd een tekentje (een soort geopend potje) met een cijfer erin en dan een M. Dit betekent hoeveel maanden je het kunt gebruiken! Meestal staat er 3M, 6M of 12M op. Ongeopend kun je een potje natuurlijk langer bewaren, maar het tekentje geldt voor geópende potjes.
- Bewaar je dagcrème op een koele, droge plaatst. Bijvoorbeeld in je toilettas, make-upla of badkamerkastje.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved