News

Rien Welsink dropt nieuwe track ‘Non-stop’ en het lijkt net de mannelijke Famke Louise

Als je Vivian Hoorn volgt ken je ongetwijfeld ook haar vriend: Rien Welsink. De man met de woeste manen (waar menig vrouw jaloers op is) heeft er naast zijn model- en influencercarrière een nieuwe hobby bij: muziek maken. Vandaag dropte hij zijn track ‘Non-stop’ en de mannelijke Famke Louise is geboren.

Rien Welsink: ‘Non-stop’

Dat Rien Welsink naast zijn projecten in het vastgoed en het maken van foto’s en filmpjes nog een andere ambitie had werd al eerder duidelijk. Zo’n tien maanden geleden bracht hij al een nummer uit ‘Alleen‘ en linkten wij hem al eerder aan Famke Louise door zijn teksten: ”Ik heb een hele leipe chick met een tattoo’ en ‘Ik heb een hele vieze dikke stapel cash nu”. 

Op mysterieuze wijze is dit nummer van de planeet verdwenen, maar inmiddels is Rien back on track (letterlijk dus) met nieuwe muziek. Vandaag is de dag dat hij een nieuw nummer voor ons in petto heeft: ‘Non-stop’. Ga er even voor zitten en pak er een mok thee bij (of een glas wodka). Neem de tijd om dit nummer te luisteren en laat vooral de tekst even goed op je inwerken.

Famke Louise versus Brainpower

Best leuke beat voor drie seconden. Daarna krijgen we gemengde gevoelens. Zijn teksten doen ons vermoeden dat hij op een dronken avond deze woorden achterelkaar heeft geplakt samen met de tekstschrijvers van Famke Louise met op de achtergrond een bekend hitje van Brainpower. Oké, just kidding, maar zich op z’n minst heeft laten inspireren door de ‘Vroom’-zangeres…

Laten we het eerst even over Rien z’n eigen lyrics hebben. ”Ik geef Gucci aan jouw chick en jouw chick zit op mij” en ”betaal niet in termijn bij de Gucci-store” en ”die chick is echt wel slim, maar ze is wel blond” zijn een greep uit de woordenwaterval die uit Riens mond komt. Uhm, oké… Dan komen de Famke Louise vibes. ”Je chick wil hier nu zijn met die Tesla, ik geef haar niet ongelijk ik heb die ijsjes staan” Hermes links en die chick on lock, gucci op en de biro stopt. Dit keer geen Bentley of Honda, maar een Tesla of Biro dus. Wel lekker anno 2020, hè.

Van een Tesla naar een Biro en een Vespa

”Hermes links en die chick on lock, gucci op en de biro stopt… non stop, non stop, yo we rocken non stop. Doe je petje omlaag en capuchon op’.’ Oh nee, wacht! Dat is een ander nummer… Maar wacht even, had je het net niet nog over een Tesla?! We luisteren nog even door: ”je track is stom, daarom staat ‘ie aan.” Hmm, oké als jij het zegt… ”Ik kom naar de so op m’n Vespa ja, je girl wil zo graag naar Isakaya gaan.” Ho, wacht, stop. Het gaat niet goed met de zaken, Rien. Van een Tesla, naar een Biro en nu kom je opeens met een Vespa aan? Intussen scrollen we nog even naar Rien z’n Instagram, want daar dropt hij ook de foto die bij z’n plaat hoort. Mensen reageren onder zijn post met: ‘⚡️⚡️⚡️’ en ‘Lekker gaande’ en ‘Cool picture!’ en wij sluiten ons helemaal aan bij die laatste reactie. Als je het ons vraagt kan ‘ie beter plaatjes blijven schieten, want daar kijken we veel liever naar.

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀