Beauty

Strawberrynet

Mijn nieuwste verslaving is Strawberrynet. Nou, niet echt nieuw, want ik volg de site al jaren, maar ik heb er deze week pas voor het eerst besteld. Kort gezegd is Strawberrynet een webshop met make-up, beautyartikelen en parfums met hééél veel discount!

Ja, je leest het goed. Heel veel korting! Soms maar 5 procent, maar soms wel 50 procent! Vooral parfum is veel voordeliger dan in de winkel, en er zijn ook erg vaak aanbiedingen. Zoals nu met de feestdagen, heb je veel geschenkpakketten met korting.

De afgelopen maanden heb ik steeds mijn favoriete items van de webshop op mijn computer opgeslagen, en gisteren was het dan zo ver: ik ging mijn eerste Strawberry bestelling plaatsen!

Wat ik bijvoorbeeld heb besteld:

Compactpoeder "Maquifinish Compact" van Lancome. Normaal € 22,-, nu € 11,-

Lipgloss "Color Dose Lip" in de kleur "Hot Miami" van Lancome. Normaal € 17,-, nu € 6,50,-

Wenkbrauwpotlood "Sourcils Poudre" in de kleur Sand van Christian Dior. Normaal € 23,-, nu € 15,-

Een kwast met bronzer "Infinite Bronze Easy Face Bronzer Brush" van Lancaster. Normaal € 28,-, nu € 20,50.

Dagcrème "IOD Matte Aqua Fluid" (lekker grote pot!) van Christian Dior. Normaal € 32,-, nu € 12,-.

Blusher in een stick "Color Push Ups All Over Color" van Stila (is in het echt helemaal niet zo donker als op de foto!). Normaal € 32,-, nu € 7,50,-.

En gratis kreeg ik erbij: de nieuwste Max Factor Lipfinity lipstick! Kost normaal tien euro, en die krijg je er gewoon gratis bij!
Uiteindelijk krijg je bij drie producten of meer besteld ook nog 5 % korting. Dus in totaal was ik € 68,87 kwijt, terwijl ik zonder kortingen voor al deze producten € 164,- kwijt geweest zou zijn. Dat is meer dan 95 euro korting!
Oja: het mooiste van alles is, dat je geen verzendkosten hoeft te betalen! Hoera! Betaling kan met creditcard maar ook met Paypal! Weet je niet hoe Paypal werkt, dan heb ik hier een uitleg voor je geschreven.

Nee, ik krijg geen geld om Strawberrynet te promoten, ik vind het gewoon een hele gave site!

Shop ze!

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved