Beauty

Handscrubs

Scrubs voor je gezicht en lichaam kennen we nu wel, maar dit is nieuw: handscrub! Speciaal om je handen lekker zacht en poezelig te maken én natuurlijk heel gezond. Want alle dode huidcellen worden verwijderd en je nagelriemen worden ook weer soepel.

Maar waar vind je die handscrubs nu? Ik vertel het je!

One Minute Manicure van Herôme. Een supersnelle handscrub waarmee je je handen en nagels in één minuutje verzorgt. Met zeezout, amandelolie en vitamine A, C en E.
Hoe gebruik je het? Schud het flesje voor gebruik goed, zodat het zout zich mengt met de oliën. Vervolgens de scrub met cirkelbewegingen op vochtige handen inmasseren, je handen afspoelen met stromend lauw water en... droogdeppen maar!
Herôme One Minute Manicure is verkrijgbaar bij drogisterij, parfumerie en warenhuis in een 120 ml flacon voor € 19,95.

Handscrub met amandelolie van The Body Shop voor € 9,50.

Deze handscrub van Dr. van der Hoog verwijdert de dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe. Én door het scrubben wordt de bloedsomloop gestimuleerd. No more schrale handen!
Hoe gebruik je het? Verdeel de crème over je handen (zonder water) en masseer deze zacht in. Vervolgens je handen afspoelen, totdat alle korreltjes zijn verdwenen.
Te koop bij de drogist voor € 8,45.

Deze scrubgel "Pumice Scrub" van H2O Plus is eigenlijk voor je voeten, maar kun je ook prima voor je handen gebruiken ! Hij verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. Tegelijkertijd stimuleert de gel de bloedsomloop en verzorgt je huid. Natuurlijk puimsteen verwijdert zachtjes de droge plekjes en hydrateert ze tegelijkertijd. Anti-aging zeeplanten verzachten en verzorgen de huid. Je voeten voelen weer zacht en soepel aan.
Hoe gebruik je het? Masseer het in je natte handen en daarna goed afspoelen. Te koop voor € 13,- bij de H2O Plus winkels en via de webshop.

Ook fijn: bij veel schoonheidsspecialistes, sauna's en beautysalons kun je een handscrub reserveren. Dan worden je handen lekker gereinigd, gescrubs en daarna ingesmeerd met speciale crèmes. Soms zit er ook een handmaskertje bij! De prijs ie heel afhankelijk van de salon; het kan 10 euro zijn maar ook 25 euro.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved