Verzorg je lippen op de wintersport

Beauty door Redactie

Er staat al een uitgebreid artikel over beauty op de wintersport op Girlscene, kijk maar hier. Maar op deze pagina ga ik het puur hebben over de verzorging van je lippen bij 't skiën of snowboarden. Want uitgedroogde lippen met velletjes zijn natuurlijk niet erg prettig als je op de lange latten staat!

Check ook deze pagina vol wintersporttips!

Let op: gebruik op de wintersport niet 'zomaar' een lippenbalsem. Vaak zit er water in deze normale sticks, als je dit aanbrengt in de kou kan het bevriezen op je lippen! Het is dus altijd verstandig om een lippenbalsem speciaal voor de wintersport te gebruiken.

Deze Nivea stick kun je op je lippen smeren, maar ook op je gezicht. Hij komt ui de SUN Alpin lijn dus is perfect voor de wintersportzon! Hij is er in SPF 12 en 25.

Ambre Solaire Zonnebrand Uv Ski Lip Invisible. Een hele mond vol, maar het is gewoon een beschermende lippenbalsem speciaal voor op de piste. Van Garnier, € 3,99.

Speciale lippenbalsem van het merk Piz Buin; zij zijn gespecialiseerd in wintersportproducten. Hij kost € 6,- en is onder andere te koop bij de drogist en Douglas.

Vitamin C SPF 15 Lip Care Stick van the Body Shop. Kost € 6,-.

Wintersport lippenbalsem van Hema, maar € 1,25! Stoer stickje ook.