Lifestyle

6 healthy influencers die je wil volgen

Ben jij opzoek naar een leuke health influencer die jou kan inspireren? Zoek dan niet verder: Girlscene heeft zes toffe health influencers voor jou op een rijtje gezet. Geniet van hun beelden, verhalen en lessen: deze vrouwen zijn zeker een follow waard!

1. Holistik 

Holistik is een digitaal magazine opgericht door Evelyn van Hasselt en Karlijn Visser. Missie van deze dames? Jou weer laten voelen dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Dat vergeten we in deze tijd van individualisme namelijk weleens. Op Holistik.nl vind je alles over body, mind, soul en lichter leven door verbinding. Hier weten ze het zeker: je gelukkig voelen begint bij verbinding.

View post on Instagram
 

2. Newborn Fit Mama

Newborn Fit Mama is speciaal voor alle (aanstaande) moeders. Kimberly, zelf moeder van drie, is het brein achter dit bedrijf. Met haar diploma’s voor personal trainer en vitaliteitscoach op zak helpt ze nu moeders naar hun dromen en doelen op het gebied van voeding, sport en mindset. Ook is Kimberly actief op social media: ze deelt dagelijks kiekjes van haar leven op Instagram en plaatst iedere vrijdag een vlog op haar YouTube kanaal. 

View post on Instagram
 

3. Herhealth 

Josine Mooij is oprichtster van het platform herhealth.nl. Op de site vind je van alles en nog wat over gezond en gelukkig leven. Zelf belandde Josine na een burn-out in een zware depressie bij haar toenmalige werk en daarom vindt ze het belangrijk mentale gezondheid bespreekbaar te maken. Herhealth inspireert jou om het beste uit jezelf te halen.

View post on Instagram
 

4. Annemerel

Annemerel is een echte influencer. Zowel op haar Instagram als op haar site deelt ze alles waar ze van houdt, maar ook dingen die niet zo perfect zijn. Dat is het doel: niet een perfect beeld van haar leven schetsen, maar haar échte werkelijkheid laten zien. Annemerel schrijft vooral over hardlopen, mode, beauty en reizen en heeft al drie boeken uitgebracht waarvan Trainen als een Topatleet de nieuwste is. Daarnaast is ze druk op Instagram en heeft ze een YouTube kanaal die volstaat met vlogs. Zeker een follow waard.

View post on Instagram
 

5. Japke Janneke

De knappe Japke Janneke blogt over hardlopen en wielrennen. Ze bespreekt haar eigen avonturen, maar geeft ook tips aan haar lezers. Daarnaast schrijft ze over geluk en het bereiken van doelen en dromen. Je kan Japke Janneke volgen via Instagram en op YouTube. Laat je motiveren!

View post on Instagram
 

6. Fit with Marit

Marit schrijft op haar blog Fit with Marit over sporten, eten en reizen. Sinds eind 2018 is ze op ‘work-holiday‘ met haar vriend en reist ze dus de hele wereld over. Dit deelt ze graag met haar volgers op Instagram en YouTube. Ook kan je haar e-book Fit, Food & Fun with Marit lezen. 

View post on Instagram
 

Al deze bloggers zijn aangesloten bij FemmeFab. Dit is een influencer marketing agency gespecialiceerd in influencer marketing.

Beeld: iStock

Must reads 👀