Fashion

Dit zijn dé wintertrends van het jaar 2020

In de zomer komen de mooiste trends voorbij, maar ook in de winter is het mogelijk om de leukste outfits samen te stellen. Truien, sjaals, accessoires: genoeg middelen om een outfit te laten rocken. Ook deze winter zijn er weer een aantal trends ontstaan die iedereen in de kast moet hebben liggen. Als je deze items in huis hebt, dan weet je namelijk zeker dat je goed zit. Kijk snel verder, want dit zijn dé wintertrends van het jaar 2020.

❆ Riem met ringen
Een item is niet compleet zonder riem. Een leren riem kan natuurlijk altijd, maar deze winter is er een ander soort riem die de show steelt. Een riem met ringen, ook wel ‘riem met eyelets’ genoemd. Onmisbaar en hij staat bij iedere outfit!

View post on Instagram
 

 

❆ Velvet blazer
It’s time for some velvet! De velvet-trend is al langer bekend en razend populair, dus het zat eraan te komen dat er in de winter ook een velvet item in trend zou zijn. En dat is ‘ie hoor: deze velvet blazer is dé blazer die iedereen in de kast moet hebben hangen.

View post on Instagram
 

 

❆ Witte coltrui
Heel basic, maar toch ook helemaal in. De witte coltrui (turtleneck) is een item dat makkelijk te combineren is met een blazer of een jack. De hoge col is niet alleen modieus, maar zorgt er ook nog eens voor dat jij minder snel kou vat deze winter ;-).

View post on Instagram
 

 

❆ Leren handschoenen
Fietsen zonder handschoenen is een no-go in deze temperaturen. Om warme handen te hebben en je outfit ook nog eens af te maken zijn daar de leren handschoenen. Zwarte en bruine leren handschoenen zijn de basics, maar leren handschoenen met een ander, exclusiever kleurtje is natuurlijk ook helemaal goed voor deze winter.

(niet zo fan van leren handschoenen? Misschien zijn deze handschoenen wat voor jou!)

View post on Instagram
 

 

Beeld: iStock

Must reads 👀