Series & Films

Binge hier alle seizoenen van Keeping Up With The Kardashians!

Het is de tijd tussen Kerst en Oud & Nieuw. Niemand weet welke dag het is. Het lijkt alsof de tijd stilstaat. En wat doe je met die zeeën van vrije tijd die je nu hebt? Juist: gordijnen dicht, bak popcorn erbij en bingen maar! Hebben wij even wat leuks voor je, want via streamingsdienst Hayu binge je nu alle 16 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians! Probeer het nu een maand gratis via deze link.

Check het hier gratis!

Eerlijk is eerlijk, er gaat niets boven een heel seizoen van je guilty pleasure bingen. Het is dé ultieme bezigheid op oudjaars- en nieuwjaarsdag. Sweats on, bra off en haar in een knot op de bank. Via streamingsdienst Hayu kijk je nu alle 17 seizoenen van Keeping up with the Kardashians in één ruk uit!

Over Hayu

De streamingdienst hayu is vanaf vorig jaar ook in Nederland te gebruiken. Met deze dienst kunnen kijkers meer dan tweehonderd realityseries kijken. Naast Keeping Up With The Kardashians bekijk je ook series als The Real Housewives, Top Chef en Project Runway op Hayu. Volgens de dienst zijn de meeste series ook meteen in Nederland te zien zodra die in de VS in première gaan. Probeer het nu een maand gratis via deze link! Je kunt het abonnement op ieder moment opzeggen.

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved