Beauty

Chocolademassage in Heeze

Twee dingen waar ik helemaal gek van ben, zijn chocolade én massages. En wat een uitvinding om deze twee samen te brengen! Linda van de Wiel, eigenaresse van de massagepraktijk ComforMassage in Heeze (Brabant), geeft ze echt: chocolademassages.

In deze ‘hot chocolat massage’ wordt er warme cacao over je huid gegoten en wordt je er lekker mee gemasseerd. Dat is niet alleen superlekker, het is ook nog eens heel gezond voor je: de cacaoboter heeft namelijk een verzachtende, voedende, hydraterende en beschermende werking. Een aantal stoffen in de cacao zorgen ervoor dat je lichaam een stofje (genaamd endorfine) aan gaat maken. Deze werken tegen pijn, maar zorgen óók voor een happy feeling!

Afgelopen week heb ik zelf een chocolademassage gehad bij ComforMassage, een massagepraktijk in Heeze van masseuse Linda van de Wiel. En ohh, wat was dat lekker!

Je moet je natuurlijk uitkleden (je mag je slipje aan houden), en dan kun je gaan liggen op de massagetafel. Eerst wordt je helemaal warm ingepakt met lekker zachte dekens. Daarna begint de chocoladesensatie… er wordt eerst warme chocola (die je ook echt kunt opeten!) over je rug gegoten, die helemaal lekker uitgesmeerd en ingemasseerd wordt. Daarna wordt je ingepakt in een soort folie, met de dekens eroverheen, zodat de chocola lekker kan intrekken.
Vervolgens worden je benen en voeten ook gemasseerd met de chocola. Als dat allemaal intrekt, krijg je een gezichtsbehandeling. Natuurlijk ook weer met chocolade, dit keer in een moussevorm! Ook leuk: je kunt gewoon een likje ervan nemen, want het maskertje is eetbaar.
Tot slot wordt de folie van je rug en benen gehaald en wordt je huid gereinigd, zodat je weer fris & schoon je kleding aan kan doen. En geloof me: daarna voelt je huid zó ongelooflijk zacht aan! Daarbij ruik je ook nog een beetje naar chocola, mmm…De chocolademassage is in twee 'versies' te boeken: een standaard chocolade massage (rug, nek, benen + pakking) voor € 30,- of de luxe uitvoering (rug, nek, benen, pakking, gezichtsmassage, cacao masker en voetmassage) voor € 40,-. Wat jij wilt dus! Je bent in ieder geval een paar uurtjes letterlijk ‘zoet’ met de chocolademassage…

Linda geeft in haar praktijk ComforMassage ook andere massages, bijvoorbeeld hot stone massages én massages met praliné of honing!
Ook leuk: een cadeaubon kopen (dat kan al vanaf 10 euro), zodat je een vriendin of je moeder kunt verrassen met een (chocolade)massage.
De chocolademassage is ook te boeken in combinatie met een high tea; superleuk om samen met vriendinnen te doen! Mail info@comformassage.nl als je meer informatie wilt.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved