Lifestyle

Dit zijn de leukste oud en nieuw feestjes in Amsterdam

Het einde van 2019 is in zicht en dat betekent: oud en nieuw, oftewel party time! Elk jaar speculeren jullie rond de zomer al over feestjes en hebben jullie in december nog steeds geen kaartjes gekocht. Herkenbaar en nog niks gepland? Opschieten, want de kaartverkoop van sommige feestjes gaat als een speer. Wij hebben in ieder geval speciaal voor jou de leukste new years eve feesten in Amsterdam op een rij gezet.

De leukste feestjes in Amsterdam met oud en nieuw 

Super Lyan 

Wil jij 2020 knallend beginnen? Ga dan naar Super Lyan, één van de tofste cocktailbars van Amsterdam. Super Lyan is een all-day casual cocktailbar in hotel Kimpton De Witt. Super Lyan is de eerste bar buiten de UK van de award-winnende Ryan Chetiyawardana. DJ duo The Honey Sisters staan voor jou en je vriendinnen klaar om er een swingende avond van te maken. Het event duurt van 20.00 tot 03.00 uur. Een ticket scoor je voor maar €27,50 en dit is inclusief een welkomstcocktail, bites, Lyanbol en bubbels om twaalf uur.  €10 van jouw ticket gaat naar het Nationaal Ouderenfonds. Doe jij meteen iets goeds in 2020 ;-). Bekijk hier het Facebook-evenement, zodat je het gelijk kunt doorsturen naar je vriendinnen en scoor hier je tickets.

TIKTAK New Years Eve 

Goed nieuws voor de mensen die niet in de buurt van Amsterdam wonen! Dit feestje is namelijk niet alleen in Amsterdam, maar ook in Eindhoven, Breda, Utrecht en Rotterdam. Het is de grootste countdown van het land en is voor iedereen goed bereikbaar. Bij TIKTAK is er een hele coole line-up met bekende artiesten. Onder andere Ronnie Flex Lil’ Kleine, Bizzey, Boef en Johnny 500 zijn aanwezig om met jou het nieuwe jaar in te luiden. Het feestje duurt van: 22:00 tot 06:00 uur. Voor een kaartje en nacht betaal je € 62,82. 

Nieuwjaar vieren

Hedkandi New Year’s Eve 2019

When the clock hits 12-0-0 it’s Kandi time! Hedkandi wordt gevierd in Hotel Arena. Dit keer is het twee keer feest: het evenement Hedkandi bestaat namelijk twintig jaar. Deze avond haalt jouw herinneringen van vroeger weer op. Je kan namelijk mee dansen en zingen met de Kandi Classics van de afgelopen twintig jaar. Het evenement is van 22.00 tot 04.00 uur. Wie er op het feestje komen: ROOG, Mia More, MC Choral, Andrei Russo en More TBA. Bij dit feestje moet je je wel aan een dresscode houden, deze is Festive Chique. Een kaartje kost maar €29,95.

New Year’s Jungle Ball

Als afsluiter van 2019 organiseert de Tulp het New Year’s Jungle Ball. Voordat je met z’n allen om middernacht het nieuwe jaar inluidt, bereidt de chef een drie-gangen menu waarbij de gasten vermaakt worden door live entertainment. Mocht je na het diner nog willen dansen dan zijn er ook losse tickets beschikbaar voor het feest. De party begint om 22.00 uur en gaat door tot in de vroege uurtjes van het nieuwe jaar. Een Jungle Ball dinner + party ticket  (3-gangen diner + welkomstdrankje + oliebol + party) kost €47,50. Dubbel zoveel pret met dit evenement! 

De Tulp NYE

Bron: Facebook | Beeld: iStock, De Tulp