News

Bij deze influencer is gisteren ingebroken en ze waarschuwt haar collega’s

Als je regelmatig door Instagram scrollt dan ken je haar vast wel: Moderosa, oftewel Roos van Dorsten. Gisteren deelde de influencer geen kiekje zoals we gewend zijn van haar. Nee, dit keer was het een bericht en we schrokken enorm. Ze vertelde aan haar volgers dat er bij haar is ingebroken. De inbraak was waarschijnlijk specifiek gericht op haar. Met dit bericht wil ze haar collega’s waarschuwen…

Inbraak bij influencer Roos van Dorsten

Gisteren werd een nachtmerrie werkelijkheid bij influencer Roos van Dorsten. Je kent haar wellicht van haar Instagram-account Moderosa, waar ze zo’n 225k aan volgers heeft. Ze vertelt openhartig op haar Instagram wat er gisterenavond is gebeurd. Roos verbleef in haar lievelingsstad Parijs, alleen toen ze thuiskwam wist ze al dat er iets niet klopte toen het slot uit de deur viel.

Alle designertassen zijn gestolen

”Al mijn designertassen en schoenen zijn gestolen. Alles is weg, alles waar ik afgelopen tien jaar keihard voor heb gewerkt is weg. Mijn Chantal tas al mijn Balenciaga spullen, mijn Valentino tassen, Dior en Vuitton sneakers. Alles…” Zelfs haar eerste Chanel-tas, waar ze lang voor had gespaard en wou doorgeven aan haar kleindochter, was verdwenen.

Gerichte inbraak

Volgens Roos gaat het om een gerichte inbraak. Een aantal weken geleden was er namelijk ook al een inbraakpoging gedaan, waardoor ze nu zeker weet dat het een ‘gerichte’ inbraak was. ”Ze wisten exact dat hier wat te halen viel en ook precies wat ze wilden meenemen. Tv, camera’s en laptops bleven onaangeroerd en ze hebben echt alleen mijn designerspullen meegenomen.” Bekijk hieronder het bericht dat ze in overleg met de politie heeft gedeeld. Ze hoopte hiermee ook haar collega’s te waarschuwen: ”Pas alsjeblieft op met wat je deelt en wanneer je dit deelt.” Ze sluit haar bericht af met: ”Ik vind het echt vreselijk dit platform hier ook voor wordt gebruikt.” Wij vinden het verschrikkelijk voor Roos en hopen dat de daders gepakt worden en haar spullen weer boven water komen.

View post on Instagram
 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀