Greenland

Beauty door Redactie

Ben jij een groen meisje? Oftewel: eet je vegetarisch en het liefst ook biologisch, en ben je dol op fair trade kleding? Dan is het beautymerk Greenland echt wat voor jou. Ook als je niet zo groen bent, trouwens. Want dan is 't gewoon vooral een merk met lekkere producten!

Toch is het erg goed, vind ik dan, dat de bad- en bodycare producten van Greenland zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, en dat de nieuwe Bio=Logic lijnhonderd procent biologisch is.

De producten van Bio=Logic zijn superfris en bijna allemaal voorzien van een handig pompje. Vind ik zelf altijd een pluspunt: zit je niet met van die tubes en potjes te goochelen in de badkamer!
De collectie bestaat uit zes producten: shower gel, body scrub, body lotion, body butter en huid- en massage olie. Alle producten zijn verkrijgbaar in vier varianten: rozenbottel, avocado, aloë vera en blauwe bosbes. De producten bevatten geen minerale oliën, synthetische kleur- en geurstoffen of andere synthetische grondstoffen. Ze zijn niet alleen vriendelijk voor jouw huidje, maar dus ook voor het milieu!

Waar koop je het...?

De Bio=Logic collectie is, net als alle andere Greenland producten, te koop bij V&D, de Tuinen en de DA. Ook kun je het bestellen via de webshop www.greenlandshop.nl. Betalen kan via iDeal, credit card (VISA, Mastercard) of éénmalige machtiging en na twee dagen heb je het pakketje al in huis.