Ugly parfumflesjes

Beauty door Redactie

Vaak koop je parfum om de combinatie van het lekkere geurtje én een mooie fles. Het oog wil natuurlijk ook wat… Maar er zijn ook designers die hun parfum kunnen laten verkopen in spuuglelijke flacons! Ik laat je de allerlelijkste parfumflesjes ever zien…

De kleur is héél apart (wat is het? Roze? Lila? Paars?), het flesje is héél erg rond en de steentjes zijn héél erg kitsch. Het ‘Fantasy’ flesje van Britney Spears valt niet zo in de smaak..

Het flesje en doosje zijn an sich best cute, maar dat lettertype verpest het flesje. Jammer!

Ik ben een fan van Jean Paul Gaultier’s parfums, maar het flesje van ‘Classique’ is wel een beetje overdone. Doet me denken aan Madonna in haar Jean Paul Gaultier pakje, a long time ago…

mQueen van Alexander McQueen is het nét niet…

Het Missoni ‘Aqua’ flesje lijkt meer op een kattenspeeltje dan op een parfumflesje. En moet je nagaan: het kost 300 dollar!

Een beetje te pluizig, dit flesje van Absolutely Fabulous (van Revlon).

Dit lijkt meer op een kinderparfum dan een écht parfum van Betsey Johnson.

Niet alleen de naam van het parfum is fouter dan fout, ook het flesje én doosje zijn niet om aan te zien. Het (roze!) tijgerprintje, het metallic roze doosje, het pluizige balletje… Het lijkt wel of designers het leuk vinden om een kattenspeeltje van hun parfum te maken? (Zie ook de Revlon parfum en Missoni…)

door onze redactrice Cynthia