News

Bij deze Expeditie Robinson-kandidaat vloog er een lichaamsdeel in de fik tijdens een proef

Afgelopen zondag keken we vol spanning naar de halve finale van Expeditie Robinson 2019, of ehhh niet, als je de per ongeluk gepubliceerde promo van de finale al had gezien. In ieder geval zijn nu de finalisten en komen de ex-kandidaten bij Robinson Confessions. Eén kandidaat vertelt daar een bijzonder verhaal, namelijk dat tijdens een proef een lichaamsdeel in de fik vloog. Autsj!

Eva vatte vlam tijdens Expeditie Robinson 2019

Eva Koreman vloog er helaas net voor de finale uit. Tijdens deze spannende halve finale ging er van alles mis volgens Eva. Na de eerste proef, moesten Eva Mariana en Shary-An strijden voor een plek in de finale van Expeditie Robinson 2019. Ze moesten zichzelf bevrijden uit het rad, een rekensom oplossen, vuur maken en hiermee naar de top van de berg rennen. En daar ging het mis: “Die had iets te ver in de olie gezeten, dus ik ren met die fakkel. Ik moet naar die wok, maar m’n hand staat in de fik” vertelt Eva op de bank bij Robinson Confessions.

Lees ook: Waarom Expeditie Robinson doorgestoken kaart is

View post on Instagram
 

Geen finaleplek voor Eva

Ze wist geen plek in de finale te bemachtigen en zag hoe Shary-An er met de finaleplek vandoor ging en dat vond ze in het begin best erg. Toch gunt ze het de drie finalisten van harte: ”k gun het Shary het meest, want dat is m’n Expeditie-verloofde.”

Wisten jullie trouwens dat Eva probeerde een condoom mee te smokkelen naar het eiland? Lees hier waarom.

 

Must reads 👀