News

Kijktip: Bizzey, Qucee en andere BN’ers doen mee aan Lingo en het is echt hilarisch

Al tijden is Lingo een populair woordspelletje, waarin twee teams de strijd met elkaar aan gaan. Dit doen ze aan de hand van woorden die ze moeten raden met één letter die cadeau wordt gegeven. Komende maanden doet Lingo het even anders, namelijk met BN’ers. Lees en kijk snel verder, want dit wil jij zeker niet missen de aankomende tijd.

Spin-off van Lingo met BN’ers

De spin-off van Lingo heet Vrienden van Lingo. In Vrienden van Lingo strijden BN’ers in twee teams tegen elkaar om een plek in de finale. Ze moeten woorden raden aan de hand van één gegeven letter. Er doen verschillende kandidaten mee: bijvoorneeld Qucee, die  bekend is geworden door YouTube of rtiesten zoals Bizzey. Ook René Watzema, presentator van RUMAG is van de partij en nog veel meer andere BN’ers, daarover later meer. Het spel werkt verder precies hetzelfde als het programma Lingo.

In de eerste aflevering met Donnie, Qucee, Bizzey en Ashafar komen veel grappige woorden voor. Als je in bent voor een avondje lachen, raden wij je dit zeker aan. Er is onder andere straattaal te bekennen en de mannen komen op de meest leuke en soms niet bestaande woorden. Zoals Donnie die op dit filmpje denkt het juiste woord geraden te hebben:

View post on Instagram
 

BN’ers die meedoen aan het programma

Elke vrijdag verschijnt om 16:00 verschijnt er een nieuwe aflevering  op KIJK. Het programma wordt nog steeds door Jan Versteegh en JP gepresenteerd. De volgende BN’ers doen mee aan het programma:

6 december: Donnie en Qucee vs. Bizzey en Ashafar
13 december: Rijk Hofman en Robbert Rodenburg vs. Justin Verkijk en Dennis Weening
20 december: Enzo Knol en zijn broer Milan vs. Joost en Martijn (Gierige Gasten)
27 december: Michella Kox en Marije Zuurveld vs. Igmar Felicia en René Watzema
3 januari: Joep ten Hove en Thijs Meeuwsen (Frits) vs. Jasper Demollin en Stijn van Vliet (Streetlab)

Weet je niet of het programma iets voor jou is? Op YouTube is een korte versie van de eerste aflevering te vinden. 

Watch on YouTube

Bron: Gids.tv, KIJK.nl | Beeld: iStock