Films & Series

Alles wat we tot nu toe weten over de mogelijk vierde Bridget Jones-film

Als je dol bent op romantische komedies, dan is Bridget Jones geen onbekende voor je. Inmiddels zijn er drie films die gaan over het onstabiele liefdesleven met de meest hilarische acties van Bridget herself. Er gaan al een tijd geruchten dat er een vierde film aan zit te komen, aangeizne actrice Renee Zellweger zegt dat ze een vierde film wel ziet zitten. Benieuwd wat er al bekend is? Je leest het hier.

Bridget Jones films

In 2001 kwam ‘Bridget Jones’s Diary’ uit, een film met een groot succes. Er volgde al gauw een tweede film in 2004 ‘The Edge of Reason’. Toen bleef het even stil… Na een aantal jaren wachten, kwam er in 2016 toch weer met een film ‘Bridget Jones’s Baby’.

Alle films gaan over een vrouw van begin 30. Haar naam is Bridget en ze maakt allerlei dingen mee die te maken hebben met het leven als dertiger. Ze ontdekt dat ze op deze leeftijd echt iets aan haar (liefdes)leven moet veranderen. Van hilarische, tot onverwachte en grappige gebeurtenissen; de films waren een groot succes. Fans waren dolenthousiast en de films worden nog regelmatig uit de kast gehaald. Goed nieuws, als jij stiekem al een tijdje hoopt op een vierde film…

View post on Instagram
 

 

Plaats voor een vierde film

Fans hopen natuurlijk na al het succes op een vierde film. Goed nieuws! In het programma ‘The Talk’ heeft de actrice Renee Zellweger in mei in een interview laten weten dat ze een vierde film wel ziet zitten. “Ik hoop echt op nog een film, ik vind haar personage zo ontzettend grappig”. Er zit misschien wel een kans in, want Auteur Helen Fielding heeft zes boeken geschreven en er zijn er tot nu toe drie verfilmd. 

View post on Instagram
 

Onbeantwoorde vragen

Na de laatste film Bridget Jones’s Baby’ zijn allemaal vragen die nog onbeantwoord blijven. Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd of de knappe Daniel Cleaver (Hugh Grant) ooit nog terug gaat komen. Misschien in het vierde deel? Ze laat in ieder geval weten in het interview dat als schrijfster Helen haar ooit belt: ”Ik ben er meteen bij!”

Ben jij wel in voor een romantische film? In dit artikel lees je films die jij gezien moet hebben.

Bron: CBS.com, Radiotimes.com Beeld: Getty Images 

Must reads 👀