News

NikkieTutorials doet Lady Gaga’s make-up in nieuwe video

NikkieTutorials, oftewel Nikkie de Jager, staat bekend om haar make-uptutorials op YouTube. Nikkie begon jaren geleden en is inmiddels wereldberoemd door haar beautyvlogs. Ze krijgt voor haar make-upvideo’s de bekende mensen, waaronder Kim Kardashian, over de vloer die ze mag opmaken. Dit keer was het ook een héle bekende artiest. Lees en kijk snel verder, want dit moet jij zeker zien. 

Lady Gaga laat zich opmaken door NikkieTutorials

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials op YouTube, maakt beautyvideo’s. Van make-uptutorials tot het opmaken van wereldberoemde sterren. De Brabantste influencer Nikkie mocht dit keer de enige echte Lady Gaga opmaken. Super cool! In het filmpje bespreken de twee onder andere de toekomstplannen van Lady Gaga. Op Instagram heeft Nikkie ook een video gedeeld samen met Gaga, terwijl ze haar make-up deed. Op het filmpje probeert ze een uithaal na te doen die lijkt op die van de zangeres, waarop Lady Gaga reageert: “Thank God you’re good at make-up”. Hilarisch!

View post on Instagram
 

Lady Gaga en NikkieTutorials maken video

Lady Gaga stelt aan het begin van de video haar make-up artist voor. De zangeres laat weten dat de make-up tutorial van Nikkie, de eerste was die ze ooit heeft gezien. Ze kwam op Nikkie’s YouTube-kanaal, omdat ze zich in die tijd erg bezig hield met make-up en hoe dat werd beïnvloed door de sociale media. 

Watch on YouTube

Bekijk hier de video waarin Nikki de make-up van Kim Kardashian doet.

Lady Gaga lanceert make-uplijn

Dit najaar lanceerde de zangeres haar eigen make-up lijn ‘Haus Laboratories’ en onze Nikkie ging daarmee aan de slag. In de video stelt Nikkie een aantal vragen aan haar, maar waar de meesten een antwoord op wilden was natuurlijk de vraag: wat zijn haar toekomstplannen> Lady Gaga antwoordde: “Muziek, muziek, is wat ik van plan ben de komende tien jaar en ik ga voorlopig niet met pensioen, ik wil nog allemaal soorten muziek maken.” Ook wilt de zangeres baby’s en meer films maken. Wij hopen natuurijk op een film als ‘A Star Is Born’? 🙂 Van Haus Laboratories wil ze het make-upbedrijf van haar dromen maken.

Beeld: Getty Images 

Must reads 👀