Lifestyle

Met deze ideeën wordt oudejaarsavond met je besties onvergetelijk

Nog maar heel even en dan staan we weer met een oliebol in de hand af te tellen tot het nieuwe jaar. Wil jij van de laatste avond van 2019 een onvergetelijke avond maken? Girlscene heeft de leukste ideeën voor een geweldige oudejaarsavond met jouw vriendinnen op een rijtje gezet. 

Geef een huisfeest

Heb jij het rijk voor jou alleen? Organiseer dan een vet huisfeest. Koop drank en snacks in en nodig vrienden uit. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Versier je huis en zet de Red Cups maar op tafel, dit wordt een wilde nacht. Tip van Girlscene: berg alle waardevolle spullen op en bedek meubels die vies kunnen worden. Op kapotte en vieze spullen zit je op nieuwjaarsdag écht niet te wachten. Wil je echt een onvergetelijk feest? Haal dan een karaoke set in huis en zingen maar. Happy New Year.

Organiseer een spelletjesavond

Super knus en gezellig: een spelletjesavond. Nodig jouw vriendinnen uit en laat iedereen haar lievelingsspel én wat te snacken meenemen. Haal zelf wat drank in huis, versier de kamer met oud-en-nieuw-decoratie en knal de leukste throwbacksongs door de speakers. Dat wordt wel heel gezellig aftellen. 

Ga lekker gourmetten

Gezelliger eten bestaat er bijna niet. Gourmetten is altijd een goed idee als je met een grotere groep wat wil eten. Ga met je vriendinnen naar de winkel en koop de lekkerste dingen. Geef de tafel een chic uiterlijk en stel een playlist op vol meezing nummertjes. Dit idee kan enorm goed gecombineerd worden met de andere ideeën. Een beetje vuurwerk en jij gaat knallend het nieuwe jaar in.

Bezoek een vuurwerkshow

Wil jij heel graag mooi vuurwerk zien, maar durf je het niet zelf af te steken of ben je blut? Dan kan je altijd een vuurwerkshow bezoeken bij jou in de buurt. Kleed je lekker dik aan en ga op pad. Zo’n show begint pas laat op de avond, dus daarvoor kan je gezellig gourmetten, spelletjes spelen of karaoke zingen. Veel plezier, ennuh vergeet je vuurwerkbril niet hè?

Ga de stad in

We snappen dat je de grote feesten dit jaar wil skippen, maar het mega gezellig in stad: iedereen is positief gestemd en ready voor het nieuwe jaar. Spreek voor het feest af met je besties om wat te drinken en jullie voor te bereiden op het feest. 3, 2, 1: party!

Organiseer een gala

Nodig vrienden uit en maak van jouw huis een ware balzaal. Stuur fancy uitnodigingen en vergeet niet de dresscode te vermelden. Een passende dresscode? Glitter and glamour white tie. Jouw gasten zullen verschijnen in prachtige jurken, mooie pakken en enorm veel glitter. Schenk de campagneglazen maar vast vol: jij gaat wel heel chic het nieuwe jaar in. 

Beeld: iStock