Celebs

Huh!? Zo ziet She Is The Man-actrice Amanda Bynes er nu uit

Wie de films 'She's the Man' en 'Sydney White' hebben gezien, kennen ongetwijfeld wel de hoofdrolspeelster: Amanda Bynes. Wij hebben even op het internet rondgeneusd en zijn wat schokkende foto's tegengekomen. De jonge actrice die ze altijd was, is ze allang niet meer. Wij hebben wat informatie over haar verzameld en dit is hoe ze er nu uitziet.

Amanda Bynes acteercarrière 

Amanda Bynes carrière begon bij Nickelodeon. In 2002 acteerde ze op Nickelodeon altijd de zaterdagavondshow. Daarnaast speelde ze in de films: 'She's the Man', 'What a Girl Wants' en 'Sydney White'. Amanda heeft ook met twee bekende hunks gespeeld in films. In de film 'Hairspray' speelde ze samen met Zac Efron en in 'She's the Man' deelde ze met Channing Tatum de hoofdrol. Na haar laatste film: 'Easy A' stopte ze met acteren. Ze was zelfs één van de favoriete actrices in Amerika toendertijd en ook nog eens enorm knap.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ela critica filmes (@criti.cgirl) op

 

Amanda Bynes opgepakt door de politie

In 2012 was Amanda nergens meer in films te bekennen en sloeg haar hele acteercarrière om. Eén jaar later werd ze namelijk opgepakt door de politie, nadat ze op heterdaad betrapt was bij het aanstichten van een brand in een woning. Ook zou ze haar hond met benzine hebben afgespoeld. Toen de agenten haar hadden gesproken, besloten ze om haar mee te nemen naar het bureau. Al gauw werd de actrice opgenomen op een psychiatrische afdeling in een ziekenhuis.

Kort daarna werd haar verblijf verlengd op de afdeling met dertig dagen. De wet zegt dat alleen dat een verlenging mogelijk is als een patiënt ernstig geestelijk gehandicapt is als gevolg van mentale stoornis. Dus dat betekende al heel wat. Ze leed aan het zogenaamde schizofrenie. En het bleef niet alleen bij één aanhouding. Ze werd namelijk ook opgepakt voor zeven snelheidsovertredingen en drugsgebruik. Arme Amanda...

Amanda Bynes politie

De looks door de jaren heen van Amanda Bynes

Bijna ieder jaar was Amanda te zien met een hele andere look en kwam ze hier en daar wat kilo's aan. Ze droeg steeds een andere pruik en één keer had ze een niet verzorgde pruik, waar veel reacties op kwamen. Ze was totaal onherkenbaar voor haar fans. Ook had Amanda zelfs piercings in haar wang laten zetten. Iedereen was in shock.

Amanda Bynes pruik

Amanda Bynes op Twitter

Op haar Twitter-account plaatste Amanda in die tijd een aantal rare tweets, maar steeds daarna volgden artikelen of interviews waarin ze aangaf dat het goed met haar ging en herstellende was. Het publiek wist niet meer wat ze moesten geloven. Amanda tweette op Twitter onder andere: "Ik wil Drake mijn vagina laten vermoorden". Niet alleen Drake maar ook Rihanna sprak ze op Twitter aan met: "Chris Brown sloeg je, omdat je niet mooi genoeg bent." Niemand was te spreken over humor. Deze grap ging volledig te ver.  

Amanda's vader was ook de dupe van haar gedrag. Ze tweette dat haar vader haar seksueel had misbruikt, dit bleek natuurlijk niet zo te zijn. Deze verklaring trok ze snel hierna weer in.  Naast deze rare tweets die plaatsvonden, gingen in het echte leven haar acties ook gewoon verder. Amanda sloot zich op in een Cupcake winkel in New York. Ze werd ook aangehouden omdat ze een waterpijp uit het appartement gooide. 

Amanda Bynes heeft spijt

Amanda gaf na een maand toe op Twitter, dat ze er niet helemaal met haar hoofd bij was en omging met depressiviteit. Vanaf dat moment begon ze andere dingen te tweeten en selfies te plaatsen. Ook deed Amanda een aankondiging dat ze van plan was te gaan studeren aan de opleiding: Fashion Institute of Design en Merchandising in Los Angeles. Deze heeft ze inmiddels dit jaar in juli afgerond. Nu is Amanda een heel ander persoon geworden. Haar tweets zijn verwijderd en het enige wat probeert is om gelukkig te zijn. Op Instagram heeft ze nu wel sinds dit jaar een account, waarop ze te zien is met haar opvallende roze haren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😘

Een bericht gedeeld door Amanda Bynes (@amandabynesreal) op

 

Bron: Metronieuws.nl, Complex.com, HLN.be | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook