Lifestyle

Budget bijna op? Dit zijn de leukste kerstcadeaus onder de €20

Ho ho ho, merry christmaaaaaas! De kerstdagen staat voor de deur, dus de kerstinkopen moeten weer worden gedaan. Wij begrijpen dat de kerstmaand een behoorlijk zware maand kan zijn voor je portemonnee en daarom hebben wij inspiratie voor de leukste kerstcadeaus onder €20 voor je op een rijtje gezet. 

Kerstcadeaus onder €20 ☆ Kookboek

‘New year, new me’ zeggen ze altijd, toch? Daarom is het nieuwe jaar dé perfecte tijd om eens nieuwe gerechten uit te proberen. Met een kookboek gevuld met lekkere recepten wordt koken sowieso een feestje. Met een beetje geluk kun je de gerechten ook nog eens komen proeven… Top cadeau.

 

Kerstcadeaus onder €20 ☆ Pantoffels

Hoe lekker is het om ‘s avonds thuis te komen, je schoenen uit te trekken en heerlijke, warme pantoffels aan te trekken? Als jij hier gelukkig van wordt, dan gun je dat iemand anders natuurlijk ook. Koop daarom een warm, maar ook mooi, paar nieuwe pantoffels en geef deze cadeau. Succes gegarandeerd.

 

Kerstcadeaus onder €20 ☆ Sieraden

Niet alleen vrouwen, maar ook veel mannen zijn dol op mooie sieraden. Sieraden maken de outfit af en zijn onmisbaar voor een goede look. Sieraden kopen doen veel mensen niet uit zichzelf, dus daarom is een nieuwe armband of een nieuwe ketting een perfect cadeau om te geven.

 

Kerstcadeaus onder €20 ☆ Handschoenen

Brrr… Niets is erger dan dat je je handen amper meer kunt gebruiken na een koude fietsrit. Tijdens de koude wintermaanden is het belangrijk om jezelf goed warm te houden. En hoe kan dat nou beter dan met een paar warme handschoenen? Tegenwoordig zien ze er ook nog eens mooier uit dan ooit tevoren!

 

Kerstcadeaus onder €20 ☆ Geurtje

Lekker ruiken, wie wil dat nou niet? Een geurtje is een cadeau die altijd in de smaak valt. Je kunt nooit genoeg parfum hebben. Probeer erachter te komen welk geurtje hij of zij het lekkerst vindt, of kies ervoor om een heel ander geurtje cadeau te geven. Tricky, maar ook leuk!

Beeld: iStock