News

RUMAG en Jamin introduceren chocoladeletters met hilarische teksten

Heel wat mensen zullen deze Sinterklaas van hun STUK raken. Het zijn niet de saaie chocoladeletters die we met deze Sinterklaasavond gaan eten dit jaar. Nee, tijdens pakjesavond eten we gebroken chocoladeletters. Huh!? RUMAG en Jamin brengen namelijk samen een chocoladeletter uit. Wat kan dat nog meer voor goeds betekenen? Kijk snel verder, want van deze letters krijg jij letterlijk een BROK in je keel.

RUMAG x Jamin gebroken chocoladeletters

Bij Sinterklaas denken we aan chocoladeletters. Goed nieuws, want er is een 'doorbraak' in chocoladeletterland. Gaat jouw chocoladeletter ook altijd kapot? Bij deze chocoladeletter van RUMAG x Jamin maakt dat niet meer uit. Hij is namelijk al kapot!

Chocoladeletters RUMAG en Jamin

rumag jamin chocoladeletters

Voor iedereen die lief of stout is geweest

De letter is speciaal voor degene met: een GEBROKEN hart, een emotionele BREEKdown, een KAPOT lekkere vriend, een GEBROKEN relatie of gewoon een BROK ellende zijn. Voor iedereen die lief of stout is geweest is dus wel een letter. De chocoladeletters zijn verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende quotes. Ren dus snel naar de Jamin store om de chocoladeletter met quote die bij jouw past te innen. :-) 

Ben je niet zo van chocolade, maar meer van de pepernoten? Met deze pepernoten gemaakt van Licor 43, wordt jouw sinterklaasavond helemaal één groot feest. 

Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook