Lifestyle

Het is Black Friday 2020! Dit zijn de beste deals van vandaag

Woohoo! Het is vandaag Black Friday. Deze kortingsdag is helemaal overgewaaid vanuit Amerika en hebben wij in Nederland overgenomen. Lucky you! Black Friday 2020 is namelijk de beste shop dag van het jaar, waar je in bijna alle winkels items voor een prikkertje kan krijgen. Dat betekent: shop till we drop. Niet alleen in de stad, maar ook online zijn er grootste kortingen te bekennen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, want wij hebben speciaal voor jou de beste deals van Black Friday 2020 op een rijtje gezet. 

 


Fujifilm Instax mini

Black Friday 2020 deals: HEMA (50% korting)

Misschien dat je door alle Black Friday 2020 deals al een beetje de kluts kwijt bent geraakt. Nou, we got your back! Hoewel jullie van ons gewend zijn dat graag nieuwe webshops uitproberen, is er één (online) winkel waar we altijd op kunnen terugvallen en dat is de Hema. Lucky as hell zijn we dus ook dat Hema vandaag, met Black Friday 2020, mega toffe aanbiedingen heeft van 50% korting!

Black Friday 2020 deals: Adidas (50% korting)

Hoewel wij op de redactie ook zeker kunnen genieten van een luie dag, vinden we het tegenwoordig ook heerlijk om los te gaan in de sportschool. Of gewoon thuis op een matje natuurlijk. Als jij er net zo over denkt, dan is de Black Friday 2020 sale van Adidas een topper, want ze hebben maar liefst 50 procent korting op de collectie. En dan hebben we het niet alleen over onze favoriete sneakers (yay!), maar ook over hele zachte sportleggings en bijbehorende jasjes. Nu maar hopen dat dit ons extra motiveert om naar de gym te gaan 😉

Black Friday 2020 deals: H&M (minimaal 20% korting)

We zouden onze shopverslaving op kunnen geven, maar wij zijn geen opgevers. Vandaag kun je geoorloofd shoppen, want het is Black Friday 2020. Because I bought it on sale, I actually made money, right? En wij zijn maar wat blij dat onze favoriete winkel H&M mee doet aan onze favoriete dag van het jaar. Alles wat er bij de H&M in de sale is, is eigenlijk te veel om op te noemen. Toch zijn wij nog het meeste fan van de winterjassen collectie die je vandaag voor een prikkie scoort. Maar ook gaan onze handen wiebelen van alle geurkaarsen die je bij H&M home scoort. Hallo cozy winter! Wij hoeven in ieder geval ons huis niet meer uit.

Black Friday 2020 deals: Gstar (50% korting)

Nog een goede spijkerbroek nodig – of je partner? Scoor dan snel jeans bij G-star. Tijdens Black Friday 2020 shop je kleding voor de helft van de prijs. Een goede spijkerbroek kan wat ons betreft niet ontbreken in onze stash. Het liefste eentje waarin onze billen mooi uitkomen natuurlijk 😉

Black Friday 2020 deals: NXTLevel.com (40% korting)

We weten het: we sommen veel sport webshops voor jullie op, maar wij zijn inmiddels hartstikke dol op sporten! NXTLevel.com is ook een fijne plek als jij graag wat extra op je voeding let en veel in de sportschool te vinden bent. Van eiwitrepen tot shakes, je kan los vandaag!

Black Friday 2020 deals: NAKD (30% korting)

Een van onze all time favourite webshops is toch wel NAKD. Het is de website waar Monica Geuze haar eerste kledinglijn presenteerde en sindsdien zijn wij helemaal verkocht! Met de code ‘blackweek’ ben je verzekerd van 30% korting op álles. Een topje erboven en jij en je blazer zijn reay to go voor een nieuwe (thuis)werkdag. Als je meer into de nette jurken bent of alvast wil shoppen voor de feestdagen, dan kan je ook losgaan op de little black dresses.

Black Friday 2020 deals: Appelhoes (20% korting)

Als jij net zo’n gadget-lover bent als wij, dan hebben we goed nieuws. Bij Appelhoes hebben ze een leuke Black Friday 2020 actie, waarmee je 20 % korting scoort over de hele collectie! Denk hier bij niet alleen aan een hoesje voor je iPhone 12, maar ook voor je laptop of iPad. Als je naast een gadget-lover net als wij ook een echte professionele kluns bent, dan is het wel handig dat je een hoejse om je baby koopt. Kun je weer wat langer genieten van je nieuwe speeltje 😉

Black Friday 2020 deals: My Jewellery (20% korting)

Van een warme trui tot prachtige oorbellen. Bij deze shop vind je fijne cadeautjes voor je zus, vriendin, nichtjes, moeder en vooral voor jezelf. Tijdens Black Friday is alles extra voordelig dankzij 20% korting. Sla je slag!

Black Friday 2020 deals: XXL Nutrition (25% korting)

Hé krachtpatser, ben jij vaak in de gym te vinden? Dan is XXL Nutrition een webshop waar je je slag kunt slaan. Ze hebben namelijk 25 procent korting op hun hele assortiment and we like that. En nee, dat is niet alleen voor mannen! Ook als jij een fitgirl bent en regelmatig de sportschool trotseert, dan zijn wat extra eiwitjes geen overbodige luxe!

Black Friday 2020 deals: Muscle Meals (15% KORTING)

Als je dan toch lekker bezig bent met sporten, dan wil je misschien ook een beetje op je voeding letten. Wil je een echte fit body creëren, dan wordt het misschien tijd om even wat meer liefde in je maaltijden te stoppen! Bij de webshop Muscle Meals doen ze namelijk ook mee met een leuke Black Friday 2020 actie en helpen ze jou fit worden met 15 procent korting! Speciaal voor alle lazy keukenprinsessen dus. Hoef je ook niet na te denken wat nu weer gaat eten. Handig! 

Black Friday 2020 deals: Matt Sleeps (100 € korting en een gratis matrasbeschermer)

Gun jezelf de beste nachtrust ooit. Schaf het matras van Matt aan. Je lichaam zal je er dankbaar voor zijn. Zeker wanneer jij een echte sporty girl bent, is een fijn matras geen overbodige luxe. Lucky you als je op dit moment toe bent aan een nieuw matras, want Matt Sleeps heeft er een in de aanbieding met 100 euro korting. Score!