Lifestyle

Dit zijn de dingen die je moet doen voor een onbreekbare relatie

Een relatie is een werkwoord, letterlijk. Ondanks dat je veel leuke momenten met elkaar beleeft zijn er ook dagen dat je elkaar niet kunt uitstaan of dat je nét wat meer moeite voor elkaar moet doen. Dit hoort er allemaal bij: kiss and make up. Aan het einde van de rit zorgen de onderstaande dingen ervoor dat jullie band onverwoestbaar is.

1. Vriendschap
Naast dat er op het liefdesgebied natuurlijk wel een vonk moet overslaan, is het ook belangrijk dat jullie een sterke vriendschap hebben. Hierdoor hebben jullie de grootste lol samen en delen jullie elkaars diepste geheimen. Dit zorgt voor een sterke band. 

2. Geef elkaar de ruimte
Natuurlijk is het leuk om veel samen te zijn, maar het is ook belangrijk dat jullie ieder nog een eigen leven hebben. Wanneer jij een avondje met je vriendinnen afspreekt, kun je alleen maar uitkijken naar het volgende moment dat jullie weer samen zijn. 

3. Wees eerlijk tegen elkaar
Niets is zo slecht voor een relatie als leugens. Het is belangrijk dat je alles open en eerlijk kunt bespreken samen, dit boost ook het vertrouwen tussen jullie. Zit je ergens mee? Maak het dan bespreekbaar.

4. Geef complimentjes
Niets is zo fijn als het krijgen van een complimentje. “Wat zie je er mooi uit”, of “Wat heb je dit goed gedaan” geeft jouw lover het gevoel dat je hem of haar waardeert. Als jullie alleen maar mopperen op elkaar kunnen er twijfels ontstaan over de relatie. Geef dus ook wat complimentjes zodat de ander weet dat je blij bent met hem of haar. 

via GIPHY

5. Zand erover bij ruzies
Jullie kunnen elkaar soms niet uitstaan en hebben de neiging om de lelijkste dingen tegen elkaar te zeggen in zulke heftige momenten. We zeggen allemaal wel eens nare dingen omdat we boos zijn, dit is menselijk. Zolang je het aan het einde van de dag maar weer goed kunt maken en er samen om kunt lachen. 

6. Uit je liefde naar elkaar
Geef een kus als je elkaar ziet en vergeet niet om diegene regelmatig te vertellen dat je van hem of haar houdt. Niemand kan dat vaak genoeg horen. 

via GIPHY

7. Quality time
Soms heb je het mega druk, maar het is wel erg belangrijk voor een relatie dat jullie zelfs dan nog quality time hebben. Als jullie bijna geen tijd meer met elkaar doorbrengen kan dit zorgen voor opgekropte irritaties en het gevoel alsof je verwaarloosd wordt. 

 

Bron: yourtango.com, redbookmag.com, powerofpositivity.com | Beeld: iStock

Must reads 👀