Lifestyle

Deze 10 tekenen kunnen er op wijzen dat je lover vreemdgaat

Een paar maanden geleden leek alles nog helemaal goed te zitten tussen jou en je lover, maar nu krijg je het idee dat er iets veranderd is. Misschien is de verliefdheid er een beetje af of heeft diegene het super druk, maar het zou ook wat anders kunnen zijn… Herken je de onderstaande signalen? Dan zou het weleens kunnen dat je vriend of vriendin buiten de pot piest. 

1. Voorheen maakte het niet uit als je op zijn of haar telefoon zat en de code wist, maar nu wordt deze veilig bewaakt. Het lijkt wel alsof het ding aan hem/haar vastgeplakt zit. Herken je dit? Grote kans dat je schatje iets te verbergen heeft dat niet voor jouw ogen zijn bestemd.

2. Je seksleven is veranderd. Voorheen doken jullie minimaal vier keer per week het bed in, maar daar is nu weinig van over. Het kan ook zijn (hoe onlogisch dit ook klinkt) dat jullie juist veel meer seks hebben dan voorheen, doordat hij of zij meer spanning voelt sinds de affaire. 

3. Er blijft maar weinig tijd voor jou over. Natuurlijk kan je lover het best even heel druk hebben, maar het begint wel op te vallen wanneer er helemaal geen ruimte meer is om af te spreken. Probeer uit te vinden of je vriend of vriendin het wel écht zo druk heeft met studeren en al die verjaardagen. 

4. Je lover besteedt meer aandacht aan zijn uiterlijk. Hij of zij staat ineens langer voor de spiegel en koopt veel nieuwe kleren. 

5. Je liefje stuurt steeds minder berichtjes naar je. Hallooo, we leven in 2019! Wie zit er nou uren niet op zijn of haar telefoon? Vooral wanneer je lover eerst sneller op je berichtjes antwoordde, kan dit een signaal zijn dat hij of zij vreemdgaat.

6. Hij/zij verwijdert jullie foto’s op Instagram. Hierdoor lijkt het alsof diegene geen relatie meer met jou heeft. Ai, pijnlijk. Misschien is dit een teken dat hij nog niet helemaal klaar is voor een relatie.

7. Je vriendje of vriendin gedraagt zich ineens een stuk afstandelijker tegen je. Hij of zij wil bijvoorbeeld wat meer tijd voor zichzelf of als jullie samen zijn zegt diegene weinig. 

8. Het lijkt alsof alles ineens vanuit jou moet komen. Afspreken, leuke dingen doen, plannen voor de toekomst maken. Je bent de enige die zich daar druk over maakt. 

9. Hij/zij lacht naar zijn telefoon, maar draait zich weg als je mee wilt kijken. Not good. 

10. Op het ene moment kan het geluk niet op, het volgende moment lijkt het alsof de wereld vergaat. Hallo moodswings! Door zijn of haar affaire komen er veel gemixte gevoelens van spanning, schuld en verwarring om de hoek kijken. 

Bron: anewmode.com, mannengeheim.nl | Beeld: iStock