Travel

Het is bijna zover: binnenkort rijd jij met een directe trein van Amsterdam naar Londen

Wil jij binnenkort op citytrip met jouw vriendinnen of familie? Zet dan Londen bovenaan je lijstje. Er is geen reden meer om niet naar deze stad te willen, want binnenkort ben jij er in een mum van tijd. Eurostar werkt namelijk aan een directe treinverbinding tussen Londen en Amsterdam, en het is bijna zover!

Directe treinverbinding naar Londen
Wanneer je naar Londen wilt met de trein moesten we steeds een vervelende overstap maken in Brussel, maar binnenkort is dat helemaal verleden tijd. Dan hoef je niet meer in het vliegtuig om de stad van de rode telefooncellen en Big Ben te zien, maar steek je binnen vier uur met de trein de zee over. Woohooo!

Londen directe trein

Dit is wanneer de eerste directe trein rijdt
Gelukkig vliegt de tijd om en hoeven we dus nog maar héél even te wachten totdat de eerste trein vertrekt. Eurostar verwacht dat de eerste rit vertrekt op 6 april, voordat het zover is moet er nog veel geregeld worden. Het idee is om vijf ritten per dag naar Londen te laten rijden, de organisatie wil hiermee de concurrentie aangaan met het vliegtuig. Ons hoor je niet klagen ;-). 

Lees hier waarom Londen the place to be is. 

Bron: Parool | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved