Series & Films

Op deze datum draait Penoza: The Final Chapter in de bioscoop (+WIN kaartjes!)

Als groot Penoza-fan staat hij al op je watchlist: Penoza: The Final Chapter. Voor trouwe fans wordt deze film een feestje van herkenning. Ken je de bloedstollende serie nog niet? Dan heb je de kans om alsnog kennis te maken met één van de meest populaire Nederlandse crime-series aller tijden. Goed nieuws, want Girlscene mag tien bioscoopkaartjes weggeven voor de nieuwe film. 

Penoza: The Final Chapter

Penoza is één van de meest populaire crime-series in Nederland. Van 2010 tot en met 2017 keken we vol spanning de spannende serie over Carmen van Walraven in de onderwereld. Met pijn in ons hart was het twee jaar geleden dan echt tijd voor de laatste aflevering. Gelukkig voor alle fans wordt de serie nu vervolgd op het witte doek.

penoza the final chapter

In de nieuwe film zien we dat de 'Zwarte Weduwe' niet dood is. Drugskoningin Carmen zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Penoza: The Final Chapter in de bioscoop

Vanaf 28 november draait Penoza: The Final Chapter in de bioscoop. Wil jij kaartjes winnen? Scroll dan snel verder. De hoofdprijs gaat er vandoor met een exclusief cadeau.

Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe film.

Win: 5x2 tickets voor Penoza: The Final Chapter

Wil jij de nieuwe Penoza: The Final Chapter film ook zo snel mogelijk zien in de bioscoop? Dan hebben wij goed nieuws! Girlscene mag namelijk 5x2 bioscooptickets weggeven. En dat is nog niet alles! De winnaar met de hoofdprijs krijgt een exclusief backstage-boek cadeau, waarbij je een kijkje achter de schermen van de film krijgt. Woohooo!

Penoza film boek

Wat moet je doen om kans te maken?
Dit is wat je moet doen:
1. Volg Girlscene op Facebook en Instagram
2. Vul hieronder in waarom jij bioscoopkaarten voor Penoza: the final chapter zou moeten winnen. Vergeet niet je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!

Waarom zou jij bioscoopkaarten voor Penoza: the final chapter moeten winnen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

 

Beeld: Bruno Press/Penoza

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook