Lifestyle

Alles over de man van Claire Rose

Claire Rose is, met meer dan 400k volgers, één van de bekendste Nederlandse influencers op Instagram. We kijken graag naar haar mooie kiekjes en dromen weg bij haar leven in New York, waar ze samen met haar vriend is heen verhuisd. Ze heeft inderdaad een man, maar daar weten we eigenlijk weinig over. Want wie is nou eigenlijk haar geheimzinnige hubby? 

Claire Rose Cliteur

Als je veel op Instagram zit, volg je waarschijnlijk een paar influencers voor je dagelijkse dosis inspiratie. Een van de bekendste Nederlandse it-girls op Instagram is Claartje Rose (inmiddels Claire Rose) met meer dan vierhonderdduizend volgers. Jaren geleden volgde zij een modeopleiding aan het Amsterdam Fashion Institute en begon ze foto’s van zichzelf op Instagram te plaatsen. Tijdens haar stage in New York merkte ze dat ze dit groter kon aanpakken, en maakte ze van zichzelf een online merk. Daarna kwam haar carrière in een stroomversnelling. 
 

Zo werd Claire werd verliefd

Door haar drukke leven en baan zou je bijna denken dat ze de liefde vergeet, maar niets is minder waar. Twee jaar geleden werd Claire tot over haar oren verliefd. Samen met haar nieuwe vlam ging ze een paar dagen naar Barcelona zonder dat ze elkaar goed kenden. Vanaf het moment dat ze samen waren werden ze onafscheidelijk. Een jaar later waren ze samen in New York, waar hij haar plots ten huwelijk vroeg. Guess what she said? 

Watch on YouTube

Floris is de man van Claire Rose

Vorig jaar verhuisden de twee samen naar New York. Allebei droomden ze ervan om hier te gaan wonen, maar toen hij even later daar een baan aangeboden kreeg werd het realiteit. Via Instagram deelt ze soms kiekjes samen met haar man, maar zijn gezicht is niet altijd even goed te zien waardoor het soms wat geheimzinnig lijkt: wie is haar man nou precies? 

De man van Claartje Rose heet Floris. Van 2012 tot en met 2015 studeerde hij rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij studeerde cum laude af en ging daarna aan het werk als advocaat op het gebied van Nederlands en Internationaal belastingrecht. Claire en Floris wonen op dit moemnt samen in New York. De twee lijken nog steeds helemaal in love te zijn. Als ze even zonder elkaar zijn missen ze elkaar namelijk meteen, maar net als elk koppel hebben ze natuurlijk ook hun dagelijkse struggles ;-). Claire deelde de onderstaande hilarische post op Facebook. 

Ben je ook benieuwd naar de vriend van Queen of Jetlags? Je leest het hier

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀