News

Stefan Jurriens neemt tijdelijk afscheid van StukTV en dit is waarom

StukTv, een beroemd YouTube-kanaal met als makers: Stefan Jurriens, Giel de Winter en Thomas van der Vlugt. Stefan. Eén van de drie vrienden heeft aangegeven op Instagram dat hij behoefte heeft aan een tijdelijke break. Veel mensen zijn geschrokken door de bekendmaking en vooral de fans van StukTv hadden dit niet zien aankomen. In dit artikel lees je waarom hij tijdelijk afscheid neemt.

Even algemeen
StukTv bestaat uit: Stefan Jurriens, Giel de Winter en Thomas van der Vlugt. Samen voeren zij al een aantal jaren opdrachten uit op YouTube die kijkers indienen. Daarnaast zijn de mannen ook bekend van de series Roadtrippers en Jachtseizoen.

Tijd voor een time-out
Helaas voor de echte trouwe fans hebben wij slecht nieuws… Stefan geeft namelijk aan een break in te lassen. Hij stopt tijdelijk met StukTv en social media. Op zijn Instagram laat hij een bericht achter. Hij begint de post op Instagram met: “24/7 – 365 dagen per jaar pieken. 7 jaar lang. Opdrachten. Series. Shows. Afspraken. Social Media. Privé. Een druk maar geweldig leven. Maar het gaat allemaal zooooo snel. Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd niets meer echt mee krijg, voel of ervaar.”

Reacties op zijn bekendmaking
Op zijn post zijn veel reacties gekomen. Mensen wensen hem sterkte en veel daarvan staan achter zijn keuze. Zo hebben zijn vrienden van StukTv: Thomas en Giel, gereageerd met hartjes en Giel reageert ook nog: “mega trots op je vriend.”

Wanneer keert Stefan terug?
Nu moeten we jammer genoeg even naar StukTv kijken zonder Stefan. Wanneer hij weer terugkomt bij StukTv en op sociale media is nog niet bekend. Wel laat hij aan het einde van zijn bericht weten: “niet getreurd: we hebben al een hoop toffe dingen opgenomen waar ik nog gewoon bij ben. En Giel en Thomas gaan nu tijdelijk toffe dingen maken zonder mij.” Wij hadden dit niet zien aankomen en gaan hem zeker missen!

View post on Instagram
 

Bron: Linda.nl, AD.nl | Beeld: Brunopress

Must reads 👀