Lifestyle

Happy Singles Day! 26 leuke cadeautjes om aan jezelf te verwennen

Yay! Het is weer bijna Singles Day. Op deze Chinese feestdag worden alle singles in het zonnetje gezet. Daarnaast is het dé dag om eens even flink in te slaan bij je favoriete merken en winkels. Jij als happy single hebt geen lover nodig om jezelf te verwennen ;-). 

Singles Day 2019
Woohoo! Op 11 november 2019 is het weer Singles Day. Op deze dag vieren we samen het singlebestaan, want eigenlijk is het best lekker toch? In ieder geval is het tegenwoordig harstikke normaal om single te zijn. Sterker nog: veel mensen zijn liever gelukkig als vrijgezel, dan ongelukkig in een relatie. Het is dus ook een bewuste keuze, en dit verdient wel een feestje. 

Shop till you drop 
Om jouw singlebestaan flink te vieren kun je dit jaar weer veel goede aanbiedingen shoppen bij jouw favoriete winkels. Verwen jezelf dus eindelijk met dat ene paar schoenen die je al zo lang wilt, of die tas waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Wij hebben alvast de perfecte selectie voor je gemaakt met de leukste items om jezelf mee te verwennen. Enne, we hebben ook de leukste cadeaus gevonden die je dit jaar aan je beste vriendin kunt geven. Happy Singles Day! 

 

 

Beeld: iStock