Fashion

Bij deze webshops sla jij je slag tijdens Black Friday 2019

Als we ergens blij van worden, dan is het wel korting. Daarom kunnen wij ook niet wachten op het einde van deze maand: dan is het weer Black Friday! Tijdens deze dag shop je bij héél veel merken en winkels de beste deals. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt met merken en winkels die dit jaar mee doen. We can't wait. 

Black Friday
Onze lievelingsdag in het jaar? Dat is zeker weten Black Friday. Pak je pinpas er maar vast bij, want op 29 november is het weer zo ver. Black Friday is een concept dat is overgewaaid uit Amerika, en daar zijn we erg blij mee. Het valt op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Deze dag wordt ook wel beschouwd als het begin om inkopen te doen voor de feestmaand december. 

Korting, korting en nog eens korting 
Als jij een echte sale shopper bent, dan is Black Friday een dag die je niet wilt overslaan. Op deze dag stunten veel winkels namelijk met hoge kortingen en fijne deals. De winkeliers willen namelijk dat jij je kerstinkopen bij hun winkel doet. Van de meest dure telefoons tot je favoriete make-up, bijna alle producten koop je tijdens Black Friday voor een mooi prijsje. 

Doordat iedereen wil profiteren van deze lage prijzen en het beperkte aantal artikelen in het assortiment kun je in de winkels lange rijen verwachten. Sommige winkels gaan zelfs in de nacht al open waardoor er midden in de nacht al rijen ontstaan. Gelukkig hoeven we niet per se naar de winkels toe en is het ook online een feestje. Zo hoeven we ons dus niet door ellendig lange rijen te worstelen #winnen. 

Black Friday

Winkels en merken die meedoen
Het is natuurlijk handig om op je favoriete merken via social media te volgen, zodat je op de hoogte blijft van de beste kortingen en deals. Daarnaast wil je natuurlijk weten welke winkels en merken dit jaar allemaal mee doen. Daarom hebben wij een handige lijst voor je samengesteld. Voorbereiding is key, right? 

1. Asos

2. About you NL 

3. ICI Paris XL 

4. De Bijenkorf

5. Bestseller NL

6. Boohoo.com

7. H&M

8. HEMA

9. Mango 

10. NA-KD 

11. Pieces

12. Sarenza 

Check hier bij welke websites je vandaag bestelt en het morgen in huis hebt.

13. The Body Shop 

14. WE fashion nl 

15. Lucardi 

16. Ali Express 

17. Hunkemöller 

18. HEMA

19. Douglas

20. Charlotte Tilbury 

21. America Today

22. Bagoes

23. Fonq

24. ICI Paris XL

25. My Jewellery

26. Hip voor de heb

27. Look Fantastic 

28. Gant

29. Didi


30. Open32

31. Sascha

32. Sapph

33. Wehkamp

34. Ziengs

35. Top Vintage

P.S. Jep. Tijdens het online shoppen op Black Friday erger je je sowieso aan deze dingen.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved