Lifestyle

Single? 9 leuke cadeautjes om jezelf cadeau te doen tijdens Singles Day

Hoewel het wat ons betreft elke dag wel Singles Day mag zijn, is vandaag de dag dat singles zichzelf eens extra in het zonnetje mogen zetten. En hoe kan je dat beter dan met één van deze geweldige cadeaus aan jezelf? Speciaal vandaag shop je ze met extra korting. Check snel welke single cadeautjes we voor je op een rijtje gezet hebben!

Zelf je popcorn klaarmaken in je eigen popcorn machine? Het kan met dit prachtexemplaar. Voor drie tientjes is ‘ie van jou! Popcorn machine, € 29,11 (was 36,60)

Hoe hip is deze winterjas? Met dit prachtexemplaar hoef je het nooit meer koud te hebben. Verwen jezelf en bestel ‘m via deze link. Winterjas,€ 17 (was € 34)

Koken wordt nog leuker met deze vrolijke keukenset. Je schaft ‘m direct in één klap aan. Keukenset, € 18 (was € 25)

Witte sneakers maken elke outfit af. Of je nu voor de casual look gaat met een verwassen jeans of liever een classy pantalon draagt – de witte dad sneaker kan altijd. Overal. Dad sneakers, € 13 (was € 27)

Geen man nodig, maar wel lekker ruiken? Dat kan met deze geur dispensers. Zien ze er niet ontzettend cool uit? Geur dispenser, € 16 (was € 27)

Ben jij ook zo gek op reizen? Met deze voordelige backpack reis je in je eentje de hele wereld over! Backpack, € 22 (was € 37)

Als je make-up maar goed zit. Deze lampjes plak je gewoon op je eigen spiegel. Ideaal om je foundation mooi aan te brengen. Make-up lampjes, € 9,90 (was € 13)

Een vibrator kan natuurlijk niet ontbreken in het rijtje van ultieme single cadeaus. Verwen jezelf met dit roze exemplaar. Hij is ook nog eens hartstikke waterproof. Vibrator, € 10 (was € 17)

Zelf je gel nagellak aanbrengen? Dit scheelt je niet alleen in de portemonnee, maar is ook nog eens ontzettend leuk om te doen! Ook leuk om cadeau te doen aan je single vriendin en samen een avondje met nail art aan de slag te gaan. Nagellamp, € 5 (was € 18)