Lifestyle

5 seksstandjes waarvan jij vast nog niet wist dat ze bestonden

Seks is fijn, maar soms wil je een kee wat anders. Daarom komt Girlscene met 5 nieuwe seksstandjes. Natuurlijk is het oude vertrouwde missionaris of doggy-style standje nog steeds fijn, maar wij houden ook wel van een beetje afwisseling tussen de lakens,. Begin dus de volgende keer met een van de onderstaande standjes, to heaten up the game. 

Seksstandjes: De schildpad
Als je fan bent van doggy-style is dit standje een aanrader. Jij gaat op je buik liggen, met je billen omhoog en je benen tegen elkaar aan. De man kan ervoor kiezen om met zijn bovenlichaam op je te gaan liggen, of zijn lichaam rechtop houden en zo in je te komen. 

Seksstandjes: Italiaanse Kroonluchter
Dit is een wat intensiever standje voor de vrouw. Je ligt met je lichaam naar boven toe op hem, waarbij je jezelf optilt met je armen en benen en de beweging maakt. Je traint hier je hele lichaam mee, dus dan hoef je ook niet meer naar de sportschool ;-). 

Seksstandjes: Cowboy
Je heb misschien wel eens het ‘Cowgirl’ standje gedaan, maar in dit geval gaat de man bovenop. Zorg ervoor dat je benen languit op bed liggen, terwijl hij bovenop je zit en je als een cowboy berijdt. Jihaaaa!

Seks standjes

Seksstandjes: Up Side Down
Het lijkt misschien wat ingewikkelder, maar dit standje is het proberen waard als je van experimenteren houdt. De man staat rechtop terwijl hij je benen vasthoudt en je penetreert. Het bloed zal bij jou naar je hoofd kunnen stijgen omdat je met je hoofd naar achter ligt en je benen omhoog, maar het is een goede stimulans voor jouw orgasme. Check hier zijn nog wat andere standjes die jouw orgasme kunnen stimuleren. 

Seksstandjes: De Tango
Dit standje vereist wat meer ervaring. Jullie liggen beiden op je zij met je lichaam naar elkaar toe. Je plaatst je ene been tussen zijn benen, en de ander sla je om hem heen. De penetratie komt niet erg diep dus dit standje is fijn voor vrouwen die sneller pijn ervaren bij diepe penetratie. 

Geen lover? Lees hier alles over de lekkerste masturbatiestandjes.

Bron: sexstandjes.org, stylecaster.com | Beeld: iStock

Must reads 👀