Lifestyle

Spice it up in de slaapkamer met deze stoute seksspeeltjes

Kan jouw seksleven ook wel een beetje extra pit gebruiken? Seksspeeltjes kunnen je daarbij helpen. Het lijkt misschien een taboe, maar het zorgt zeker weten voor meer spanning tussen jou en je lover. Misschien weet je alleen niet waar je moet beginnen? No worries, ontdek wat het beste bij jou past met de speeltjes hieronder. 

1. Handboeien
Deze furry friends zijn een van de meest gebruikte seksspeeltjes. Bind je lover vast aan het bed, of laat jezelf vastbinden. Who’s the boss?

Handboeien
Handboeien | €2,19

2. Zweepje
Wil jij een keer Fifty Shades Of Grey in real life uitproberen? Dan kan een zweepje niet ontbreken. 

Zweepje
Zweepje | €0,95

3. Cockring 
Een cockring zorgt ervoor dat een erectie langer aanhoudt en steviger is. Daarnaast kan het ook de gevoeligheid van de piemel vergroten. 

Cockring
Cockring | €0,83

4. Tepelklemmen
Tepels zijn erg gevoelig. Hierdoor zijn ze perfect om tijdens de seks mee te spelen. Tepelklemmen zijn dus leuk om mee te experimenteren tijdens de seks. Het kan wat pijnlijker zijn, maar het went snel. 

Tepelklemmen
Tepelklemmen | €2,26

5. Vibrator
Een vibrator kun je natuurlijk in je eentje gebruiken, maar zeker ook met zijn tweeën. Houd het tijdens de seks op je clitoris voor een ultiem hoogtepunt.

Vibrator

Vibrator | €13,90

6. Buttplug
Je kunt een buttplug gebruiken tijdens de seks, maar ook alleen. Veel koppels gebruiken het ook als voorbereiding voordat ze anale penetratie doen. Het is wat minder heftig dan een piemel bij anale penetratie. 

Buttplug
Buttplug | €1,58

7. Vaginale ballen
Vaginale ballen stimuleren jouw G-spot. Ze hebben vaak een gewichtje erin. Beweging van de ballen zorgt voor een opwindend gevoel. 
Vaginale ballen
Vaginale ballen | €2,27

Leuk feitje: zoveel calorieën verbrand jij tijdens de seks. 

Beeld: iStock

Must reads 👀