Lifestyle

Sporten Utrecht: de perfecte plekken om je in het zweet te werken in Utrecht

Zeg jij ook al eeuwen tegen jezelf dat je nu écht weer eens moet gaan sporten? We got you. Natuurlijk kun je buiten een rondje gaan hardlopen, maar het is veel leuker om een toffe sportschool te zoeken voor een workout Wij zetten de leukste plekken om je in het zweet te werken in Utrecht voor je op een rijtje, dus nu kun je er echt niet meer omheen. 

Sporten Utrecht: de Workout 
Bij sportschool de Workout kun je sporten in hartje centrum. Uitzicht op de stad terwijl je op de loopband aan het rennen bent, klinkt top toch? Deze sportschool heeft veel te bieden, van leuke groepslessen tot persoonlijke challenges met een coach. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de zonnebank na het sporten

Sporten Utrecht: Rocycle Utrecht
Heb je een zetje nodig tijdens het sporten? Dan is Rocycle in Utrecht echt iets voor jou. Tijdens een full body workout op een fiets doe je inspannende oefeningen, terwijl de muziek uit de speakers knalt. Hierdoor krijg je veel energie en heb jij die workout zo gedaan. 

Sporten Utrecht: Iyoga
Vind je yoga iets te zweverig en wil je liever iets dat meer inspannend is? Dan is Iyoga de oplossing. Hier worden dynamische yoga lessen gegeven waarbij humor en plezier centraal staan. Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning en ademhaling. Helemaal zen en voldaan loop jij de les uit.

Sporten Utrecht

Sporten Utrecht: Sportcentrum Olympos
Bij het sportcentrum Olympos heb je een ruim aanbod: je kunt kiezen uit zo'n 70 verschillende sporten! Je kunt onder andere fitnessen, tennissen, hockeyen, voetballen en noem zo maar op. Daarnaast kun je je aansluiten bij een van de studentensportverenigingen, waardoor je ook nog eens veel mensen leert kennen. Win win. Wil je toch liever helemaal niet sporten? Houd er dan rekening mee dat je na deze tijd out of shape raakt ;-).

Sporten Utrecht: Fitness Factory
In het centrum van de stad vind je de sportschool Fitness Factory. Je kunt hier kiezen uit verschillende abonnementen, waarbij het goedkoopste abonnement maar €12,95 per maand kost. Daarnaast kun je voor een fijn prijsje gebruik maken van de zonnebank. 

Blijf je alsnog liever thuis? Geen zorgen, uit onderzoek blijkt dat in bad gaan een goede vervangende optie is ;-). 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook