Lifestyle

Dankzij deze 21 diner ideeën organiseer jij een avond om nooit te vergeten

De uitnodigingen voor het 21 diner zijn inmiddels de deur uit, dus nu is het tijd om je bezig te houden met de rest van de voorbereidingen. Je wilt natuurlijk dat jouw avond perfect verloopt en helemaal onvergetelijk wordt. Daarom is het belangrijk dat je er alles aan doet om een zo leuk mogelijk diner te organiseren. Weet je nog niet zo goed wat je hiervoor moet doen? Wij hebben de leukste 21 diner ideeën voor je op een rijtje gezet. 

21 diner ideeën ♥ wegwerpcamera's
Het is ontzettend leuk om een paar dagen na je diner nog te kunnen nagenieten. Leg daarom wegwerpcamera's op tafel, waarmee je gasten zelf foto's kunnen maken. Zo heb je een mooi overzichtje en weet je zeker dat iedereen op de foto komt te staan. herinneringen vastleggen is altijd een goed idee en zeker tijdens je eenmalige 21 diner!

21 diner ideeën ♥ ballonnen
Bij een feestje horen ballonnen, toch? Vergeet daarom zeker geen ballonnen op te blazen om jouw 21 diner tot in de puntjes te versieren. Je kunt ervoor kiezen om normale 'ronde' ballonnen te gebruiken, maar je hebt tegenwoordig ballonnen in allerlei soorten en maten. ballonnen in het cijfer '21' maken het helemaal af. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Glamourpuss Events (@glamourpuss.events) op

21 diner ideeën ♥ fotohokje + accessoires
Om nog even bij de foto's te blijven: jullie zitten vast niet de hele avond alleen maar aan tafel en de gezelligheid gaat waarschijnlijk tot in de late uurtjes door. Je kunt je eigen 'fotohokje' maken en accessoires neerleggen, zodat je gasten de leukste foto's kunnen maken. Kies een hoekje in de kamer uit en maak daarvan het fotohoekje. Alleen al een gedecoreerde muur is heel erg leuk voor op foto's!

21 diner ideeën ♥ kies een thema kleur
Waarschijnlijk heb je bij het verzenden van je uitnodigingen als een dresscode doorgegeven. Vergeet dit thema niet toe te passen bij de rest van je 21 dinner. Kies een bepaalde kleur of thema uit en pas je accessoires en versiering hierop aan. Super leuk en ook nog eens perfect voor al die foto's die gemaakt gaan worden.

21 diner ideeën ♥ naamkaartjes
Je wilt voorkomen dat er groepjes ontstaan tijdens jouw 21 diner. Maak daarom naamkaartjes en verspreid iedereen zoveel mogelijk over de stoelen aan tafel. Steek wat werk in je naamkaartjes zodat ze opvallen en maak ze zo leuk mogelijk. Een gepersonaliseerde stoel zal zeker in de smaak vallen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lettering by Willemijn (@letteringbywillemijn) op

21 diner ideeën ♥ bloemstukken op tafel
Je mag groots denken om jouw diner te laten slagen. Wat dacht je van grote bloemstukken op tafel? Bloemen zijn de perfecte manier om de ruimte op te fleuren en wat kleur toe te voegen aan het geheel. Zorg er wel voor dat de bloemstukken niet té groot worden, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je elkaar nog kunt zien zitten ;-).

21 diner ideeën ♥ klein bedankje na afloop
Als het feestje geslaagd is en iedereen richting huis gaat, geef ze dan een klein presentje. Zo kunnen ze net als jij nog even nagenieten van het leuke 21 diner. Ideeën voor zo'n klein bedankje zijn bijvoorbeeld zelfgeschreven briefjes of een zoetigheidje. Klein gebaar, maar het bedankje voegt nog net dat ene kleine beetje extra's toe.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook