Beauty

Deze brow bars in Amsterdam zorgen ervoor dat je wenkbrauwen weer on fleek zijn

Zitten er ook allemaal random haartjes rondom jouw wenkbrauwen die er niet horen te zitten? Of kunnen je wenkbrauwen wel wat meer kleur gebruiken? Waarschijnlijk zijn je wenkbrauwen dan een beetje out of shape. Gelukkig weten ze daar bij de volgende salons wel raad mee, laat dus je wenkbrauwen doen Amsterdam op de volgende plekken. 

Wenkbrauwen Amsterdam: Mrs. Highbrow
Deze browbar heeft veel goede reviews en dat is niet zomaar. Bij Mrs. Highbrow gaan ze heel precies te werk om de perfecte vorm voor jouw wenkbrauw te creëren. Ze gebruiken de techniek 'threaden' om nauwkeurig te werk te gaan en jij met een paar prachtige wenkies de deur uitgaat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mrs.Highbrow Amsterdam (@mrshighbrow) op

Wenkbrauwen Amsterdam: &Brows
Voor mooi gevormde wenkbrauwen ben je bij &Brows aan het juiste adres. Daarnaast kun je bij deze salon ook in de avonduren terecht, perfect dus voor als je overdag weinig tijd hebt door je school of studie. Ze focussen zich op korte behandelingen met een snel resultaat, waardoor je vaak binnen een uur alweer buiten de deur staat. 

Wil je je wenkbrauwen harsen? Dan zijn dit de dingen die je moet weten. 

Wenkbrauwen Amsterdam: Go NKD
Deze professionele wenkbrauwsalon staat tussen de top rated salons. Voor fijne prijzen word je hier geholpen door echte specialisten, die weten wat ze doen. Je kunt je wenkbrauwen hier laten reshapen door middel van threaden. Laat ze daarna nog bijverven en je bent helemaal klaar. 

Wenkbrauwen Amsterdam: INGEbrows 
Bij INGEbrows streven ze naar de hoogste kwaliteit voor de beste service. De specialisten die hier werken zijn hoogopgeleid en worden regelmatig getraind. Je weet dus zeker dat je je wenkbrauwen aan hen kunt toevertrouwen ;-). Meerdere influencers gingen je bij deze salon al voor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door INGEbrows (@ingebrows) op

Woon jij niet in Amsterdam of vind je het te ver weg? Dit zijn de beste plekken om je wenkbrauwen te doen in Rotterdam. In Utrecht kun je hier het beste heen. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook