News

Temptation Island’s Laura laat voor het eerst beelden zien nadat ze in elkaar werd geslagen door kijkers

Als Temptation Island-kijker herinner je vast het koppel Laura en Roger nog wel. Ze werden het ‘saaie’ koppel genoemd en fans vonden zelfs dat Laura het programma verpeste. Het bleef niet bij deze uitspraken, want na het programma werd Laura zelfs op straat aangesproken en is ze zelfs mishandeld. Inmiddels is dit zo’n vier maanden geleden en nu deelt Laura de beelden van haar verwondingen.

Mishandeling Temptation Island’s Laura

Laura Moenaert werd precies vier maanden geleden in elkaar geslagen door Temptation Island-fans, omdat ze het programma ‘had verpest’. Ze was saai en altijd moe en dat stond de fans niet aan. Ze werd op straat aangevallen en in elkaar geslagen. Vier maanden na dit voorval deelt Laura foto’s met de buitenwereld en wij zijn in shock.

temptation laura mishandeling

Emotionele Instagram-post

In een emotionele post vertelt Laura vandaag dat ze vier maanden geleden is mishandeld na een avondje uit. Gelukkig gaat het inmiddels beter met haar. ”Ik voel me al stukken beter. Ik voel me ook al stukken sterker met dank aan mijn doktersbezoeken. Ik heb leuke vooruitzichten en ik durf al wat meer alleen buiten te wandelen”. Daarnaast wil ze ook nog iets kwijt over Temptation Island: ”Ik vind het ook heel jammer hoe de makers de aflevering hebben geknipt en geplakt.” Als laatste bedankt ze haar ex-liefje Roger: ”Ik heb zo veel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn. Zonder zijn bescherming zou ik mij vaak niet veilig hebben gevoeld op straat. Hij is  de reden waarom ik nog steeds gezond kan rondwandelen”

laura temptation island in elkaar geslagenlaura temptation island in elkaar geslagen

Must reads 👀