Series & Films

Netflix filmtip: Silver Linings Playbook

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Fan van Jennifer Lawrence en hottie Bradley Cooper? Op Netflix staat vanaf nu hun film Silver Linings Playbook en die moet je zeker zien! 

Silver Linings Playbook
De film gaat over Pat Solitano, een man die net uit het psychiatrisch ziekenhuis is ontslagen en weer terug verhuist naar zijn ouders. Zijn vrouw heeft hem verlaten voor een andere man en hij wil er alles aan doen om haar weer terug te krijgen. Maar alles verandert als hij Tiffany leert kennen. Haar leven is ook anders gelopen dan ze had verwacht. Benieuwd? Check hieronder alvast de trailer van Silver Linings Playbook. 

Silver Linings Playbook is nog maar net toegevoegd aan Netflix, dus nodig je vriendinnen uit voor een filmavond dit weekend. Deze film wil je namelijk echt zien! Zeker als je fan bent van alle films van Jennifer Lawrence en Bradley Cooper. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook