Beauty

Artdeco Hand Balance

Ik heb in de winter altijd héél erg last van droge handen. Ze voelen schraal en ruw aan; niet echt lekker, dus. Je kunt dan ook je nagels zo mooi lakken als je wilt; als je handen droog zijn, ziet het er niet mooi uit.

Maar nu kwam ik vorige week een merk tegen bij de drogist wat ik zelf nog niet kende: Artdeco Hand Balance. Een beautymerk wat echt alleen producten voor handen maakt; grappig, toch?

Er zijn verschillende producten; ik heb er even een aantal voor jullie opgezocht.

Beauty Flash Manicure. Dit is een soort peeling voor je handen; hij maakt je handen minder ruw. Er zit jojoba-olie en bijenwas in; dat maakt ze echt heel lekker zacht.

Intensive Hand Treatment. Dit is een handcrème voor elke dag, die je dus zo in je tas kunt meenemen. Vooral fijn als je veel naar buiten en binnen moet; dan ga je de hele tijd van ijskoud naar superwarm (want de verwarming loeit op het moment nogal hard binnen!).

Hand & Nail Lotion. Dit is ook een lotion, maar deze is ook voor je nagels. Hij ruikt lekker zoet (er zit aloë vera, lychee en Japanse kers in) en maakt je huid zacht en soepel.

Hand Comfort Mask met sheaboter en handschoenen. Dit is écht heel erg lekker; ik gebruik het nu bijna elke avond! Het is een speciaal masker voor je handen met sheaboter, jojoba- en avocado-olie. Klinkt misschien nogal overdreven, een masker voor je handen, maar ze worden er echt megazacht van. Met de speciale handschoenen die erbij zitten trekt het masker nog beter in.

De Artdeco producten zijn te koop bij de drogist en schoonheidsspecialist. Ik heb het gezien bij de DA; maar ze hebben het op veel meer plekken. Shop ze!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved