Celebs

Liam Hemsworth is zoenend gespot met deze actrice

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Liam Hemsworth is zoenend gespot met een Australische actrice, Khloe Kardashian krijgt commentaar over gephotoshopte babyfoto, Nicki Minaj en Adele maken samen muziek en Kylie Jenner geeft een tour door het kantoor van Kylie Cosmetics. 

Liam Hemsworth zoenend gespot met deze actrice
Het is nog maar kortgeleden dat Liam Hemsworth en Miley Cyrus uit elkaar zijn, maar de twee gaan allebei verder. Miley is happy in love met Cody Simpson en ook Liam Hemsworth schijnt weer aan het daten te zijn. De acteur werd namelijk zoenend gespot met de Australische actrice Maddison Brown. Je kent haar misschien wel van de Netflix-serie Dynasty. Wij hopen dat de twee heel gelukkig zijn samen!

Khoe Kardashian krijgt commentaar over gephotoshopte babyfoto
De Kardashians staan bekend om het photoshoppen, maar volgens fans gaat Khloe nu wel te ver. De Kardashian deelde vorige week foto's met haar dochtertje en volgens fans heeft ze haar dochtertje bewerkt op de foto's. De ogen van haar dochtertje zijn namelijk een stuk lichter op de foto en het lijkt erop dat Khloe Facetune heeft gebruikt. See for yourself hieronder. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Nicki Minaj en Adele maken samen muziek
Een tijdje terug liet Nicki Minaj weten te stoppen met de muziek, maar er is gelukkig goed nieuws: er komt nieuwe muziek van Nicki Minaj mét Adele. De twee zijn fan van elkaar, dus een samenwerking moest er daarom zeker komen. In een interview vertelt Nicki Minaj: "Ik moest van Adele zweren dat ik niet zou vertellen dat we samenwerken en al een nummer én een videoclip hebben opgenomen..." Oeps! Gelukkig zijn wij heel erg blij met het goede nieuws en hopelijk kunnen we de nieuwe muziek snel horen. 

Kylie Jenner geeft een tour door het kantoor van Kylie Cosmetics
Kylie Cosmetics is het succesvolle bedrijf van Kylie Jenner. Haar make-upproducten gaan als warme broodjes over de online toonbank. Alles wordt bedacht op het kantoor van Kylie Cosmetics en die ziet er natuurlijk ook prachtig uit. Benieuwd naar Kylie's werkplek? Ze geeft op haar YouTube-kanaal een tour door Kylie Cosmetics HQ. Check hieronder de video. 

Zijn Bella Hadid en The Weeknd wéér samen?
Bella Hadid en The Weeknd hebben al jaren een knipperlichtrelatie. Een tijdje terug kwam het nieuws naar buiten dat ze niet meer samen zijn, maar er dook van de week een foto op van de twee samen waardoor iedereen denkt dat ze weer back together zijn. Bella vierde vorig weekend haar 23e verjaardag en ook haar ex-lover was aanwezig op de birthday bash. Zijn ze weer samen of gewoon hele goede friends?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 🦋 (@bellahadid) op

Bron: Grazia, Glamour | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook