Eucerin

Beauty door Redactie

Heb jij vaak last van puistjes en mee-eters en heb je een vette, onzuivere huid? Dan is het merk Eucerin misschien iets voor jou. Het ziet er niet funky uit, maar werkt wel heel goed.

De nieuwste lijn van dit beautymerk heet “Eucerin DermoPURIFYER”. De producten pakken puistjes op een milde en effectieve manier aan door een speciaal ingrediënt: melkzuur.

Er hoort een 3-stappen-plan bij de producten, om je huid dagelijkse te reinigen, verfrissen en verzorgen en weer mooi te maken.

Stap 1: REINIGEN. De huid wordt zacht gereinigd met de Reinigingsgel (€11,99) die overtollige talg, onzuiverheden en make-up verwijdert.
Stap 2: VERFRISSEN. De Tonic (€11,99) wordt na elke reiniging gebruikt om de huid te verfrissen en eventuele restjes reinigingsgel te verwijderen.
Stap 3: VERZORGEN. Met de niet-vette crème-Gel (€15,99) krijgt de onzuivere huid overdag en 's nachts precies de verzorging die nodig is. De textuur zorgt voor een zachte en zuivere huid die niet glimt.

Daarnaast kun je een of twee keer per week een speciale reiniging doen met de gezichtsscrub (€11,99) die de huid tot diep in de poriën reinigt.

De producten van Eucerin worden zelfs geadviseerd door de huisarts, daarom zijn ze alleen te koop in de apotheek. Voor meer informatie, check www.eucerin.nl.